اجرای پروژه‌های شهری با بسیج تمام ظرفیت‌ها شتاب می‌گیرد

شهردار کرمان با تأکید بر اینکه رسالت اصلی مدیریت شهری خدمت‌رسانی بی‌منت به شهروندان است، گفت: باید با بسیج تمامی ظرفیت‌ها، فرآیند اجرای پروژه‌ها را به بهترین شکل به سرانجام برسانیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محسن تویسرکانی امروز _چهارشنبه بیست و نهم مهر_ در نشست شورای معاونان و مدیران شهرداری کرمان با تأکید بر لزوم انطباق تصمیمات مدیریتی با شرایط روز کشور و بهره‌گیری حداکثری از امکانات موجود، اظهار کرد از تلاش‌های بدنه مدیریتی شهرداری قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه این زحمات در رضایت شهروندان بازتاب داده می‌شود، افزود: رسالت اصلی مدیریت شهری خدمت‌رسانی بی‌منت به شهروندان است و باید با بسیج تمامی ظرفیت‌ها، فرآیند اجرای پروژه‌ها را به بهترین شکل به سرانجام برسانیم.

شهردار کرمان با اشاره به روند شتابان خدمات‌رسانی در شهرداری کرمان، گفت: اگرچه سرعت اجرای کارها در وضعیت مطلوبی قرار دارد، اما ضرورت دارد برنامه‌های مدیریت شهری با شرایط و اقتضائات روز کشور انطباق یابد و بر مبنای واقعیت‌ها و داشته‌ها گام برداریم.

وی با اشاره اجرای موفق پروژه بلوک‌بندی در مناطق پنج‌گانه، تصریح کرد: با ترسیم دقیق مسیر خدمات‌رسانی، پروژه‌ها با بالاترین اثربخشی، کارآمدترین روش‌ها و بهینه‌سازی هزینه‌ها در حال پیشرفت است و صیانت مردمی از دستاوردهای خدمات شهری، گواهی بر ثمربخشی این اقدامات است.

تویسرکانی ادامه داد: شناسایی و برجسته‌سازی رویدادهای فرهنگی و اجتماعی از الزامات پویایی مشهر است؛ باید با کشف ظرفیت‌های پیدا و پنهان مجموعه شهرداری و میدان دادن به توانمندی همکاران، فضایی پویا و روبه‌رشد ایجاد کنیم.

در این نشست، طی احکامی از سوی شهردار کرمان، محمدباقر سلطانی‌مقدم به‌عنوان سرپرست شهرداری منطقه چهار کرمان، مصطفی رجبی به‌عنوان سرپرست سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری و محمدعلی بهرامی به‌عنوان مشاور شهردار و راهبر پروژه‌های گردشگری کرمان معرفی شدند.

کد مطلب 1014264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.