مدل مدیریت سنتی شهرداری، امتیاز منفی برای کلان‌شهر است

عضو شورای اسلامی شهر کرج با انتقاد شدید از بی‌سامانی وضعیت روزبازارها و عدم تعیین تکلیف زمین‌ها و معابر شهری، این شیوه مدیریت سنتی را زیبنده کلان‌شهر کرج ندانست و خواستار ورود مستقیم شهردار برای ساماندهی این حوزه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مریم قهرمانی‌صارمی عصر امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم مهر_ در نطق پیش از دستور دویست و پنجمین (۲۵۵) جلسه علنی شورای اسلامی شهر کرج، با ابراز گلایه شدید از وضعیت بلاتکلیف روزبازارها در مناطق مختلف شهری اظهار کرد: آمار تذکراتی که تاکنون درباره وضعیت روزبازارها داده‌ام دیگر از دستم رفته است. در برخی مناطق نظیر شاهین‌ویلا و محدوده بالای شهر، به‌جای یک بازار، چندین روزبازار فعال است و شهروندان و کسبه گلایه‌مندند که چرا فعالیت این مراکز به‌صورت قانونی و ضابطه‌مند مدیریت نمی‌شود، در حالی که ساماندهی آن‌ها هم به نفع درآمد شهرداری، هم معیشت مردم و هم نظم عمومی است.

وی با اشاره به وجود مشکلات مالکیتی و اداری در واگذاری زمین‌ها افزود: چندی پیش فردی که در یک فرآیند برنده شده بود، با این مانع روبه‌رو شد که زمین متعلق به شهرداری نبوده و مالکیتی معارض یا مردمی دارد؛ لازم است مدیریت شهری پیش از واگذاری‌ها، ماهیت و مالکیت اراضی را به دقت بررسی کند. اگر قرار نیست از این ظرفیت‌ها برای کسب درآمد استفاده شود، حداقل انتظار شهروندان ارائه خدمات مطلوب و جلوگیری از تبعات منفی است.

عضو شورای شهر کرج با طرح این پرسش که «ترافیک سنگین و آلودگی‌های ناشی از روزبازارهای بی‌در و پیکر چرا باید گریبان‌گیر مردم شود؟»، تأکید کرد: تاکنون بیش از ۱۰ بار به این موضوع تذکر داده‌ام، اما متأسفانه تا به امروز اقدام مؤثر و چشمگیری انجام نشده است. اخیراً امور به معاونت‌های خدمات شهری در مناطق سپرده شده و هر کس به سلیقه خود اقدام به راه‌اندازی بازار می‌کند و در نهایت نیز مسائل حاشیه‌ای ایجاد می‌شود.

قهرمانی‌صارمی مدیریت سنتی شهرداری کرج را پاشنه‌آشیل این کلان‌شهر دانست و تصریح کرد: اداره شهر با مدل‌های ۲۰ سال پیش و به شیوه سنتی، برای کلان‌شهری همچون کرج یک «امتیاز منفی» بزرگ محسوب می‌شود. وقتی سازمان متولی با نام و عنوان مشخص داریم، چرا کارها از مجاری و حوزه‌های دیگر و به‌صورت سلیقه‌ای پیگیری می‌شود؟ چرا باید شهروندان و مدیران مناطق درگیر نظافت، بدبختی و آلودگی‌های این بازارها شوند؟

وی در پایان از شهردار کرج خواست تا شخصاً به این موضوع ورود کرده و با مدیریت صحیح و قاطع، بساط بی‌سامانی روزبازارها و تناقضات مدیریتی را در مناطق جمع کند.

کد مطلب 1013931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.