۳۰۰۰ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در گلستان برداشت شد/ صادرات به ترکمنستان و عراق

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان از پیش‌بینی تولید سه هزار تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در سطح ۹.۳ هکتار از گلخانه‌های استان خبر داد و گفت: برداشت این محصول از ابتدای آبان‌ آغاز شده و تا خرداد سال آینده ادامه خواهد داشت.

ابراهیم هزارجریبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اشاره به ظرفیت تولید گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای در استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ واحد گلخانه‌ای در گلستان به کشت این محصول اختصاص دارد و شهرستان گرگان با ۴.۳ هکتار سطح زیر کشت، بیشترین سهم را در تولید گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای استان دارد.

وی با بیان اینکه رقم «۴۱۲۹» در گلخانه‌های استان کشت شده است، افزود: نشاکاری این محصول در شهریور انجام شده و دوره برداشت آن از ابتدای آبان‌ آغاز شده است و تا خرداد سال آینده ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با تأکید بر اهمیت ارتقای بهره‌وری در تولید محصولات گلخانه‌ای گفت: سازمان جهاد کشاورزی گلستان با تمرکز بر ارتقای دانش فنی گلخانه‌داران، بهبود مدیریت تغذیه گیاه، کنترل آفات و بیماری‌ها و تنظیم شرایط محیطی گلخانه‌ها، برای افزایش کیفیت و کمیت محصولات تولیدی فعالیت می‌کند.

وی کیفیت و بازارپسندی گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای استان را از عوامل مؤثر در توسعه بازارهای صادراتی دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۰۰ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای از استان گلستان به کشورهای عراق و ترکمنستان صادر شد.

کد مطلب 1013912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.