رشد ۵۵ درصدی عوارض ارزش افزوده توزیع‌ شده در کردستان

مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان گفت: طی شش‌ماهه نخست سال جاری، بیش از ۶۹۳۴ میلیارد ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توزیع شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۵۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگراری ایمنا از کردستان، مصطفی فعله‌گری با اشاره به نقش عوارض مالیات بر ارزش افزوده در تأمین منابع مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: طی شش‌ماهه نخست سال جاری، بیش از ۶۹۳۴ میلیارد ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توزیع شده است.

وی با اشاره به میزان عوارض توزیع‌ شده میان شهرداری‌های استان افزود: شهرداری سنندج با دریافت ۱۷۷۷ میلیارد ریال، بیشترین میزان عوارض مالیات بر ارزش افزوده را در میان شهرداری‌های استان به خود اختصاص داده است و پس از آن شهرداری‌های سقز با ۷۱۱ میلیارد ریال و مریوان با ۵۹۹ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان ادامه داد: شهرداری بانه ۴۷۸ میلیارد ریال، قروه ۳۵۴ میلیارد ریال، کامیاران ۲۴۵ میلیارد ریال و بیجار ۲۱۶ میلیارد ریال از محل این عوارض دریافت کرده‌اند و سهم شهرداری‌های دیواندره ۱۴۶ میلیارد ریال، دهگلان ۱۱۵ میلیارد ریال و سروآباد ۲۲ میلیارد ریال بوده است.

فعله‌گری با اشاره به توزیع عوارض میان دهیاری‌های استان تصریح کرد: در این بخش، دهیاری آساوله از توابع سنندج با دریافت ۳۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال، بیشترین میزان عوارض را در میان دهیاری‌های نام‌برده به خود اختصاص داده است و پس از آن، دهیاری دوشان سنندج با بیش از ۳۰ میلیارد ریال و دهیاری مالوجه قروه با ۱۸ میلیارد و ۸۳۵ میلیون ریال قرار دارند.

وی با تأکید بر آثار عوارض مالیات بر ارزش افزوده در توسعه مناطق شهری و روستایی خاطرنشان کرد: منابع حاصل از این عوارض می‌تواند در تقویت زیرساخت‌ها، بهسازی معابر، اجرای طرح‌های عمرانی و ارتقای سطح خدمات عمومی استفاده شود و زمینه بهبود کیفیت زندگی شهروندان و روستاییان را فراهم کند.

کد مطلب 1013498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.