مصدومیت بیش از ۱۰ هزار نفر و فوت ۶۳۷ نفر در تصادفات رانندگی خوزستان

مدیرکل پزشکی قانونی خوزستان از افزایش آمار مصدومان و فوتی‌های ناشی از تصادفات رانندگی در استان طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

سید فرزاد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری، ۱۰ هزار و ۳۲۵ نفر بر اثر حوادث رانندگی در استان مصدوم شدند که این آمار در مقایسه با ۹۷۷۴ مصدوم در مدت مشابه سال گذشته، ۵.۶۴ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در همین مدت، ۶۳۷ نفر در حوادث رانندگی استان جان خود را از دست دادند که این تعداد در مقایسه با ۶۱۳ فوتی ثبت‌شده طی شش‌ماهه نخست سال گذشته، ۳.۹۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان با اشاره به روند افزایشی آمار مصدومان و فوتی‌های تصادفات رانندگی در استان، بر اهمیت توجه به عوامل مؤثر در بروز حوادث رانندگی تأکید کرد.

کد مطلب 1013213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.