رزمایش «جانفدا»؛ فراخوان بسیج رسانه مازندران برای روایت وحدت و اقتدار ملی

مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران با دعوت از خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران، مدیران مسئول رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی برای حضور در رزمایش «جانفدا» در ساری گفت: حضور رسانه‌ها جلوه‌ای از مسئولیت اجتماعی است.

عبدالمهدی حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به رزمایش جانفدا در مرکز مازندران اظهار کرد: از اصحاب رسانه استان دعوت می‌شود روز یکشنبه بیست‌وششم مهر با حضور در میدان شهید قاسمی ساری و پوشش رزمایش «جانفدا»، در انعکاس حضور مردم و بازتاب جلوه‌های وحدت، همدلی و اقتدار ملت ایران نقش‌آفرینی کنند.

وی با تأکید بر ضرورت حضور فعال و مسئولانه جامعه رسانه‌ای در این رویداد افزود: از همه خبرنگاران، عکاسان خبری، تصویربرداران، فعالان رسانه‌ای، مدیران مسئول رسانه‌ها و کنشگران فضای مجازی مازندران دعوت می‌کنم با حضوری پرشور و مسئولانه در رزمایش «جانفدا»، ضمن همراهی با مردم، رسالت حرفه‌ای و انقلابی خود را در ثبت لحظه‌های ماندگار و انعکاس جلوه‌های وحدت و همدلی به انجام برسانند.

مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران با اشاره به اهمیت حضور آگاهانه و مسئولانه مردم در عرصه‌های مختلف اجتماعی و ملی بیان کرد: رسانه‌ها علاوه بر رسالت اطلاع‌رسانی، نقش مهمی در ثبت و انتقال جلوه‌های وحدت، همدلی، مسئولیت‌پذیری و ایستادگی ملت ایران دارند و اصحاب رسانه می‌توانند با قلم، دوربین و ظرفیت‌های گسترده فضای مجازی، روایتگر صادق و اثرگذار این حضور ملی باشند.

حق‌شناس با بیان اینکه رزمایش «جانفدا» فرصتی برای نمایش همبستگی و آمادگی مردم در دفاع از عزت، امنیت و استقلال کشور است، تصریح کرد: حضور در چنین رویدادهایی تنها یک مشارکت میدانی نیست، بلکه فرصتی برای به تصویر کشیدن سرمایه اجتماعی، انسجام ملی و پیوند عمیق مردم با سرزمین و آرمان‌های ایران اسلامی است.

وی با تأکید بر اهمیت روایتگری رسانه‌ای در شرایط کنونی مطرح کرد: در دنیای امروز، بخش مهمی از میدان تقابل ملت‌ها در عرصه روایت‌ها شکل می‌گیرد؛ دشمنان تلاش می‌کنند با تحریف واقعیت‌ها، انتشار اخبار نادرست و ایجاد فضای ناامیدی، انسجام اجتماعی را تضعیف کنند؛ ازاین‌رو، حضور فعال، هوشمندانه و حرفه‌ای رسانه‌های متعهد در کنار مردم، ضرورتی انکارناپذیر است.

وی ادامه داد: اصحاب رسانه باید با تکیه بر حقیقت، دقت، سرعت و امانت‌داری، واقعیت‌های میدان را به‌درستی منعکس کنند و اجازه ندهند روایت حضور و همبستگی مردم در هیاهوی رسانه‌ای دشمنان کمرنگ شود.

مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران با اشاره به نقش محتوای رسانه‌ای در انتقال پیام رویدادهای ملی تصریح کرد: یک تصویر گویا، یک گزارش دقیق، یک خبر به‌موقع و یک روایت اثرگذار می‌تواند پیام وحدت و اقتدار یک ملت را به مخاطبان گسترده‌ای منتقل کند.

حق‌شناس از فعالان رسانه‌ای خواست با نگاه حرفه‌ای و مسئولانه، ظرفیت‌های خبری، تصویری و تحلیلی خود را برای پوشش این رویداد به کار بگیرند و با تولید محتوای فاخر، مستند و امیدآفرین، جلوه‌های حضور مردم را در رسانه‌های رسمی و بسترهای ارتباطی منتشر کنند، یادآور شد: خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای همواره در بزنگاه‌های مهم، با مسئولیت‌پذیری و تعهد حرفه‌ای در کنار مردم حضور داشته‌اند؛ امروز نیز انتظار می‌رود جامعه رسانه‌ای مازندران با همدلی و انسجام، حضوری فعال در رزمایش «جانفدا» داشته باشد و بار دیگر نشان دهد که رسانه متعهد، خود را جدا از مردم نمی‌داند، بلکه در متن رویدادها حضور دارد و صدای آگاهانه و مسئولانه جامعه است.

وی تأکید کرد: این دعوت، دعوت به حضور در یک میدان مشترک برای روایت ایران، همدلی مردم و دفاع از سرمایه‌های ملی است و از همه همکاران رسانه‌ای انتظار داریم با ثبت تصاویر ماندگار، تهیه گزارش‌های میدانی، گفت‌وگو با شرکت‌کنندگان و انتشار محتوای دقیق و اثرگذار، ابعاد مختلف این رویداد را برای افکار عمومی بازتاب دهند.

مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران ضمن دعوت مجدد از همه فعالان رسانه‌ای استان خاطرنشان کرد: از جامعه فرهیخته و پرتلاش رسانه‌ای مازندران دعوت می‌کنم روز یکشنبه با حضور در میدان شهید قاسمی ساری، در کنار مردم شریف استان، جلوه‌ای دیگر از همبستگی، مسئولیت‌پذیری و تعلق خاطر به ایران عزیز را به نمایش بگذارند.
حق‌شناس ابراز امیدواری کرد: حضور اصحاب رسانه در این رزمایش و انعکاس حرفه‌ای و هنرمندانه آن، به تقویت همدلی اجتماعی، افزایش امید و انتقال پیام وحدت و اقتدار مردم ایران کمک کند و با مشارکت گسترده خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران و فعالان فضای مجازی، پوششی شایسته از این رویداد و لحظه‌هایی ماندگار از حضور مردم مازندران ثبت شود.

کد مطلب 1012744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.