سردار حسن‌زاده: برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن آماده‌ایم

فرمانده سپاه تهران بزرگ با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح و مردم برای مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: تجربه جنگ‌های اخیر به افزایش آمادگی و ارتقای توانمندی‌های دفاعی کشور منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار حسن حسن‌زاده شامگاه امشب_پنجشنبه بیست‌وسوم مهر_در حاشیه مراسم سالگرد شهید همدانی در جمع خبرنگاران با اشاره به تحرکات دشمن آمریکایی اظهار کرد: آنچه مسلم است، اراده مردم ایران برای مقاومت و ایستادگی تمام‌عیار در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان است

وی با بیان اینکه رزمندگان در نقاط مختلف کشور، از جنوب تا سایر شهرها و استان‌ها، در آمادگی به سر می‌برند، افزود: مردم شاهد برگزاری رزمایش‌ها و اعلام آمادگی نیروهای مسلح هستند و مجموعه نیروهای دفاعی کشور تمرین‌ها و رزمایش‌های خود را با آمادگی بالا برگزار کرده‌اند.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به ارتقای توانمندی‌های دفاعی کشور تصریح کرد: امروز نسبت به گذشته از تجهیزات و ظرفیت‌های بهتری برخورداریم و تجربه‌های به‌دست‌آمده در جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه را به ایده‌ها و برنامه‌هایی برای مقابله با جنگ ترکیبی تمام‌عیار تبدیل کرده‌ایم.

وی با تأکید بر نقش مردم در دفاع از کشور خاطرنشان کرد: مردم در میدان حضور دارند و اراده کرده‌اند در برابر زیاده‌خواهی دشمنان بایستند.فرمانده سپاه تهران بزرگ همچنین با اشاره به حضور و سازماندهی نیروهای مردمی در رزمایش‌ها، بر اهمیت آموزش و آمادگی آنان برای مقابله با تهدیدات تأکید کرد.

کد مطلب 1012612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.