به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، به نقل از پلیس، سردار دلاور القاصیمهر اظهار کرد: در پی وقوع قتل مسلحانه دو برادر از اهالی روستای سنج شهرستان ساوجبلاغ، مأموران انتظامی این شهرستان بلافاصله تیم ویژهای تشکیل دادند و رسیدگی به پرونده را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و میدانی و بررسی سرنخهای موجود، تحقیقات تخصصی را برای شناسایی عاملان این جنایت آغاز کردند و با رصد مستمر اطلاعات بهدستآمده، موفق به شناسایی متهم اصلی پرونده شدند.
فرمانده انتظامی استان البرز ادامه داد: پس از چند روز اقدامات اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت هدفمند، مأموران در عملیاتی غافلگیرانه متهم اصلی را در یکی از مناطق کرج دستگیر کردند.
القاصیمهر با اشاره به برنامهریزی متهم برای خروج غیرقانونی از کشور گفت: در ادامه تحقیقات، سایر افراد مرتبط با این پرونده نیز شناسایی و دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: تمام متهمان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
فرمانده انتظامی استان البرز در پایان با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با جرایم خشن و مخلان نظم و امنیت عمومی، تأمین امنیت شهروندان و مقابله با عاملان اینگونه جرایم را از اولویتهای پلیس دانست.
نظر شما