ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ نوبت بندی شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: مراجعه به درگاه دولت الکترونیک برای ثبت نام در طرح افزایش اعتبار کالابرگ بر اساس رقم آخر کدملی سرپرستان خانوار نوبت بندی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدحسن صدر با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام و خوداظهاری سرپرستان خانوار برای افزایش اعتبار کالابرگ تا ساعت ۲۴ روز جمعه تمدید شده است، اظهارکرد: فقط سرپرستان خانواری که پیامک دریافت کرده‌اند به سامانه مراجعه کنند.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار سرپرست خانوار ثبت‌نام کرده‌اند که مهلت ثبت‌نام خوداظهاری تا ساعت ۲۴ روز جمعه تمدید شده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد: جدول زمان‌بندی مراجعه به درگاه دولت الکترونیک بر اساس رقم آخر کد ملی سرپرستان خانوار بوده و ارقام صفر و یک ( چهارشنبه بیست‌ودوم مهر)، دو، سه و چهار (پنجشنبه بیست‌وسوم مهر) و ۵، ۶، ۷، ۸ و ۹ روز (جمعه بیست‌وچهارم) به سامانه مراجعه کنند.

صدر افزود: مردم نگرانی نداشته باشند زیرا تا زمانی که خوداظهاری همه ثبت نشود، مهلت تمدید خواهد شد.

وی گفت: پس از ثبت‌نام موفق، نیازی به مراجعه مجدد و چک کردن سامانه نیست.

کد مطلب 1012134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.