زمان انتخابات شوراهای شهر و روستا را شعام تعیین می‌کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: با توجه به اینکه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به دلیل شرایط جنگی و با تصمیم شورای عالی امنیت ملی به تعویق افتاد، تاریخ قطعی برگزاری آن نیز توسط همین شورا و منوط به شرایط کشور اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی با حضور در جلسه شورای اداری شهرستان سنندج با بیان اینکه در کردستان اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی در یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۵ کاملا مطابق تقویم انتخابات پیش رفت، اظهار کرد: با تعیین زمان انتخابات توسط شعام، انتخابات این دوره به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم همکاری تمام ادارات استانی و شهرستانی در برگزاری انتخابات سالم و پرشور، افزود: طبق ماده ۹۰ قانون انتخابات، ادارات و مدیران برای تامین مالی و انسانی مورد نیاز انتخابات موظف هستند.

معاون استاندار کردستان با ابراز خرسندی از اینکه در بحث امنیت انتخابات هیچ مشکلی در کردستان وجود ندارد، گفت: باید هر چه در توان داریم برای مشارکت و حضور پررنگ در انتخابات به‌کار بگیریم چرا که چشم‌های زیادی در داخل و خارج مرزهای ایران، به این انتخابات دوخته شده است.

ورمقانی بر ضرورت حفظ حریم شعبه‌های اخذ رای از لحظه آغاز تا پایان زمان رای‌گیری تاکید کرد و افزود: هرگونه استفاده از امکانات دولتی له یا علیه کاندیداها تخلف و مستوحب برخورد قانونی است و به داوطلبان هم اطمینان می‌دهیم که با برگزاری الکترونیکی انتخابات هیچ روزنی برای تخلف و تقلب در آرا وجود نخواهد داشت.

وی از برگزاری رزمایش «جانفدایان» در تاریخ بیست‌وهشتم مهر در کردستان خبر داد و از ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌های استان خواست در فضاسازی و برگزاری پرشور این رزمایش ۲۴ هزار نفری، همکاری‌های لازم را داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از ایستادگی و استقامت مردم کردستان در روزهای جنگ تا به امروز قدردانی و خاطرنشان کرد: مردم کردستان علیرغم تمام مشکلات و فشارهای اقتصادی ناشی از جنگ و تحریم، پای آرمان‌های انقلاب ایستادند و ما نیز وظیفه‌ای جز خدمت بی‌منت به این مردم شریف و مقاوم نداریم.

ورمقانی با یادآوری بیستم مهر به عنوان روز ملی مدیریت بحران، خاطرنشان کرد: کشور ما به دلایل جغرافیایی در تمام ۳۶۵ روز سال مستعد بحران است و امسال نیز با توجه به هشدارهای جهانی در خصوص وقوع پدیده النینو، تمام دستگاه‌ها باید آمادگی کامل برای مقابله با این پدیده را داشته باشند و با شناسایی نقاط ضعف خود، در رفع آنها بکوشند.

کد مطلب 1011997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.