پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ تشدید بارش‌ها تا دوشنبه

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

زهرا مبشری نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، تا روز دوشنبه با عبور جریانات ناپایدار از روی استان، به‌تناوب افزایش ابر، افزایش باد و در نواحی بادخیز گاهی وزش باد شدید لحظه‌ای همراه با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از بعدازظهر امروز با تقویت سامانه ناپایدار جوی، بر گستره و شدت بارش‌ها افزوده می‌شود، به‌طوری‌که در نیمه شمالی استان، بارش به‌صورت رگبار باران و در نواحی مستعد با احتمال رعدوبرق و تگرگ دور از انتظار نیست. طی این مدت با توجه به رگباری بودن بارش‌ها، احتمال آبگرفتگی، جاری شدن روانآب و سیلابی شدن مسیل‌ها در نیمه شمالی استان وجود دارد.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد: همچنین تا صبح سه‌شنبه ضمن ادامه روند کاهش دمای هوا، تشکیل مه و کاهش دید بویژه در ساعات شب و اوایل صبح در محورها و جاده‌های کوهستانی استان روی می‌دهد.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم‌ترین زمان به ۲۹ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به ۱۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

مبشری نسب افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۱۶ تا ۲۴ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته شهرهای فریمان با ۱۱ درجه و داورزن با ۳۴ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد مطلب 1011171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.