ضرورت تقویت همکاری میان دستگاهی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز

دادستان اصفهان با بیان اینکه تقویت همکاری میان دستگاهی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با جنگ اقتصادی از اولویت‌های دستگاه قضایی است، از وصول بیش از ۳ هزار میلیارد ریال جزای نقدی در پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا و ارز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دادستانی اصفهان، سید محمد موسویان در سومین جلسه کارگروه استانی نظارت بر اجرای احکام پرونده‌های قاچاق کالا با ارز در استان، بر لزوم افزایش آمادگی دستگاه های اجرایی برای مقابله با چالش‌های اقتصادی و مقابله جدی با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد.

وی ضمن توصیف شرایط کنونی کشور به عنوان جنگ اقتصادی افزود: مبارزه با قاچاق کالا و ارز تنها یک اقدام امنیتی و پلیسی نیست بلکه ابزاری حیاتی برای حمایت از واحدهای تولیدی و تقویت تولید داخلی کشور محسوب می‌شود. ما در شرایطی هستیم که باید خود را در حالت جنگ اقتصادی ببینیم و برای حفاظت از اقتصاد ملی، باید با قاطعیت با هرگونه قاچاق کالا و ارز مقابله کنیم.

این مقام قضایی استان اصفهان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال جزای نقدی مربوط به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در مجموعه دادسرا و سازمان تعزیرات حکومتی اصفهان وصول و به خزانه واریز شد.

به گزارش ایمنا، همچنین در این جلسه بر ضرورت ارائه گزارش‌های دقیق و تفکیک شده از کشفیات انجام شده از ابتدای سال جاری شامل مواردی نظیر انبارها، موارد سازمان یافته و مبالغ مربوطه تأکید و همچنین پیشنهاد گردید پیگیری پرونده‌های قاچاق تنها به حوزه سازمان تعزیرات محدود نشود و جرائم قاچاق سازمان یافته و حرفه ای ویژه مورد پیگیری ضابطین قرار گیرد.

کد مطلب 1011074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.