برنده جایزه صلح نوبل: آنچه در غزه می‌گذرد نسل‌کشی است

قاضی و حقوقدان اهل آفریقای جنوبی و برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۶ در نخستین واکنش پس از دریافت این جایزه، با اشاره به آخرین فعالیت خود گفت که گزارشی را تحویل داده که در آن، آنچه در نوار غزه در حال وقوع است نسل‌کشی توصیف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناوی پیلای اظهار کرد: آخرین کاری که انجام دادم، تحویل گزارشی بود که آنچه در غزه رخ می‌دهد را نسل‌کشی توصیف می‌کند.

کمیته نوبل نروژ روز جمعه اعلام کرد که جایزه صلح نوبل سال ۲۰۲۶ به پیلای تعلق گرفته است.

وی پیش از این ریاست یک کمیته تحقیق سازمان ملل را بر عهده داشت که در گزارش خود به این نتیجه رسیده بود رژیم صهیونیستی در نوار غزه مرتکب نسل‌کشی شده است.

پیلای همچنین سابقه فعالیت به عنوان کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، قاضی دادگاه بین‌المللی کیفری و رئیس دادگاه بین‌المللی کیفری ویژه رواندا را در کارنامه دارد و از چهره‌های شناخته‌ شده مبارزه با نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی به شمار می‌رود.

کد مطلب 1010917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.