احمد راستینه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: ملت مقتدر ایران به قدری ظرفیت قدرت خلق کرده است که هیچ کشوری در دنیا شهامت تهدید اتمی ما را ندارد.
وی افزود: امروز در مجلس شورای اسلامی طرح سهفوریتی خروج از انپیتی را به صحن بردهایم. این موضوع به رفتار آمریکا بستگی دارد. آمریکا باید بداند ملت ما تسلیم نمیشود. اگر رفتار آمریکا به گونهای باشد که ملت ما را در هر سطحی با تهدید وجودی مواجه کند، در همان سطح پاسخ خواهیم داد.
سخنگوی فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این ظرفیت از لحاظ فنی و تخصصی وجود دارد. تنها دلیلی که ما را به سمت تولید بمب اتم هدایت نکرده است، فتوای فقیه امام شهیدمان است؛ بنابراین از این لحاظ هیچ محدودیت فنی در این خصوص نداریم.
راستینه گفت: بهتر است آمریکا رفتارش با ایران را اصلاح کند. ما در مجلس در دفاع از امنیت ملی با کسی تعارف نداریم و امنیت ملیمان را با تعارفات غرب و شرق تعریف نمیکنیم.
وی عنوان کرد: ما امنیت ملیمان را بر پایه بازدارندگی، ایجاد قدرت و پاسخ در هر سطحی که تهدید شویم، تعریف خواهیم کرد. ظرفیتهای بازدارندگی را ایجاد کردهایم. ملت ما نگران نباشد؛ با قدرت، وحدت، ایستادگی و انسجام، آمریکا را از منطقه بیرون خواهیم کرد.
نظر شما