۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۹
وزیر کشور وارد دوحه شد

وزیر کشور شامگاه دوشنبه با استقبال رسمی عبدالعزیز بن فیصل وزیر دوله قطر وارد دوحه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی در این سفر که به دعوت رسمی خلیفه بن حمد بن خلیفه آل ثانی وزیر کشور قطر انجام شده است، با همتای خود و برخی دیگر از مقامات قطری درباره مناسبات دوجانبه دیدار و گفتگو می‌کند.

تبادل اطلاعات و همکاری عملیاتی در مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، امنیت مرزی و دریایی، امنیت سایبری و همکاری‌های پلیسی بین‌المللی از اهداف این سفر است.

مسائل و تحولات منطقه‌ای، همکاری در تأمین تجهیزات و فناوری‌های مرزی، مسائل کنسولی و اتباع و همکاری های آموزشی و دانشگاهی از دیگر اهداف این سفر خواهد بود.

مومنی را در این سفر، مهدی دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، سید مهدی موسوی مشاور وزیر، محمدصادق معتمدیان استاندار تهران، محمد آشوری استاندار هرمزگان، ارسلان زارع استاندار بوشهر، حمید خواجه‌نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و مهدی جواهری مشاور وزیر و رئیس امور بین‌الملل وزارت کشور همراهی می‌کنند.

کد مطلب 1009773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.