اخبار جنگ در ۲۴ ساعت گذشته | تنگه هرمز، جنگ ایران و آمریکا، انصارالله و تعز یمن

تحولات جنگ در منطقه همچنان ادامه دارد؛ در این بسته، مهم‌ترین اخبار و رویدادهای میدانی ایران، عراق، لبنان، یمن، فلسطین و دیگر جبهه‌های درگیر را به‌صورت روزانه دنبال کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غرب آسیا در میانه تحولات پرشتابی قرار دارد؛ تحولاتی که هر روز می‌تواند معادلات میدان و جهان را تغییر دهد. در چنین شرایطی، دنبال‌کردن خبرهای پراکنده برای شناخت تصویر واقعی منطقه کافی نیست و باید تحولات جبهه‌های مختلف را در کنار یکدیگر دید.

از ایران و لبنان تا یمن و فلسطین، هر رخداد می‌تواند بر معادلات دیگر جبهه‌ها اثر بگذارد. از همین رو، رصد روزانه تحولات میدانی، شناخت آرایش نیروها و دنبال‌کردن روند تغییرات، اهمیت ویژه‌ای دارد؛ نگاهی جامع که می‌تواند به درک بهتر وضعیت موجود و ارزیابی دقیق‌تر مسیر تحولات پیش‌رو کمک کند.

در این بسته، مهم‌ترین اخبار و تحولات جبهه‌های درگیر منطقه را به‌صورت روزانه دنبال می‌کنیم.

ایران | فدوی: هیچ شناور آمریکایی در تنگه هرمز و دریای عمان نیست

سردار علی فدوی، رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه، در گفت‌وگوی ویژه خبری درباره آخرین وضعیت تنگه هرمز گفت در حال حاضر هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان حضور ندارد. وی مدعی شد شناورهای آمریکایی بیش از هزار کیلومتر از مرزهای ایران فاصله گرفته‌اند و تلاش آمریکا برای عبور کشتی‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز ادامه دارد. فدوی همچنین گفت نیروی دریایی سپاه اعلام کرده کشتی‌ها در هر نقطه‌ای در معرض اقدام این نیرو قرار دارند.

سردار فدوی: اغتشاشات سال گذشته یک جنگ تمام عیار بود - ایرنا

ایران | سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران، با اشاره به هزینه اعزام نیروهای جدید آمریکا به منطقه و افزایش قیمت‌ها در این کشور، این پرسش را مطرح کرد که جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا. وی همچنین به افزایش هزینه‌های نظامی و برداشت از ذخایر نفتی آمریکا اشاره کرد.

سخنگوی سپاه: بازگشایی تنگه هرمز منوط به پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا است

ایران | قالیباف: دشمن با شگفتی روبه‌رو می‌شود/ هم می‌جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه موضع ایران درباره تنگه هرمز تغییر نکرده است، گفت تا زمانی که هفت شرط ایران بر اساس تفاهم‌نامه اسلام‌آباد محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد. وی همچنین اظهار کرد جمهوری اسلامی ایران همزمان از ابزار نظامی و دیپلماسی استفاده می‌کند و سیاست خود را بر اساس رفتار واقعی آمریکا تنظیم خواهد کرد.

تأکید قالیباف برای همکاری منطقه‌ای جهت حل بحران‌ها - تسنیم

ایران | عراقچی: پاسخی کوبنده‌تر از گذشته در انتظار هرگونه تجاوز مجدد دشمنان است

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، با تشریح آخرین مواضع ایران در قبال آمریکا گفت تهران همچنان برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک آماده است، اما در صورت انتخاب مسیر نظامی از سوی دشمنان، پاسخ ایران قوی‌تر از گذشته خواهد بود. وی همچنین گفت طرح هفت‌روزه ایران برای حل اختلافات ارائه شده و در صورت پذیرش، تنگه هرمز ظرف هفت روز بازگشایی خواهد شد.

اخبار جنگ در ۲۴ ساعت گذشته | تنگه هرمز، جنگ ایران و آمریکا، سپاه پاسدارن

ایران | غریب آبادی: نظرات آمریکا در داخل کشور در حال بررسی است

کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، اعلام کرد آمریکا نظرات خود را درباره طرح ایران ارائه کرده و این دیدگاه‌ها در داخل کشور در حال بررسی است. وی گفت طرح هفت‌روزه ایران از طریق واسطه‌ها به آمریکا منتقل شده و تهران همزمان آمادگی خود را برای سناریوهای دیگر حفظ می‌کند.

معاون وزیر امور خارجه ایران وارد پکن شد | خبرگزاری بین‌المللی شفقنا |  خبرگزاری شیعیان، فتاوای آیت‌الله سیستانی و مرجعیت، آخرین اخبار ایران و جهان

ایران | قشقاوی: هفت شرط باید محقق شود تا تنگه هرمز باز شود

حسن قشقاوی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت هیچ تغییری در موضع ایران درباره تنگه هرمز ایجاد نشده و تحقق هفت شرط تعیین‌شده، پیش‌شرط هرگونه گشایش در تنگه است. وی تفاوت میان مذاکرات اسلام‌آباد و نیویورک را بیشتر در فشردگی زمانی دانست و گفت در محتوای موضع ایران تغییری ایجاد نشده است.

حسن قشقاوی - خانه ملت

ایران | رضایی: ما از شروط خودمان کوتاه نخواهیم آمد

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت جمهوری اسلامی ایران از شروط هفت‌گانه خود در برابر آمریکا عقب‌نشینی نخواهد کرد. وی اظهار کرد ایران برای مذاکره و دیپلماسی آماده است، اما در صورت ادامه فشار و تهدید، توان موشکی کشور نیز در میدان قرار خواهد داشت.

تسنیم: کنار گذاشتن ابراهیم رضایی یک بدسلیقگی آشکار است | پایگاه اطلاع رسانی  رجا

ایران | سردار مسجدی: تهدید زمینی با شکست روبه‌رو می‌شود

سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه، با اشاره به وضعیت جبهه مقاومت گفت مقاومت در منطقه همچنان یک قدرت مؤثر است و جنگ و شهادت برخی فرماندهان موجب از بین رفتن این جریان نشده است. وی همچنین درباره تهدید احتمالی حمله زمینی آمریکا گفت در صورت اقدام نظامی، جمهوری اسلامی ایران و جریان مقاومت وارد میدان خواهند شد.

سردار مسجدی: ملت ایران راه شهدا را با قدرت ادامه می‌دهد - خبرگزاری مهر |  اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

آمریکا | خروج بمب‌افکن‌های B-1 آمریکا از انگلیس

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد آمریکا تمامی ۱۲ فروند بمب‌افکن B-1 مستقر در پایگاه هوایی «فرفورد» انگلیس را به پایگاه‌های اصلی خود در آمریکا بازگردانده است. پنتاگون علت این جابه‌جایی را ملاحظات امنیتی اعلام کرده است.

پایگاه فرفورد به دلیل موقعیت جغرافیایی و باند طولانی، از مراکز مهم عملیات بمب‌افکن‌های آمریکایی علیه ایران بود و استقرار این جنگنده‌ها در آن، مسیر پرواز به منطقه را نسبت به پرواز مستقیم از خاک آمریکا کوتاه‌تر می‌کرد. حضور نظامی آمریکا در این پایگاه نیز در انگلیس با مناقشات سیاسی همراه بوده است.

ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد

روسیه و اوکراین | تشدید حملات روسیه به زیرساخت‌های اوکراین

وزارت دفاع روسیه از تشدید حملات به زیرساخت‌های انرژی، بنادر و مسیرهای انتقال تجهیزات نظامی اوکراین خبر داد. بر اساس این گزارش، اهدافی در اودسا و خارکف، بندر ویلکووا و مخازن سوخت بندر چرنومورسک هدف قرار گرفتند.

همچنین روسیه از هدف قرار دادن پل شمالی کی‌یف و چهار کشتی باری مورد استفاده برای انتقال محموله‌های نظامی اوکراین در بندر چرنومورسک و آب‌های نزدیک اودسا خبر داد.

مسکو همچنین اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۹ پهپاد اوکراینی را رهگیری و منهدم کرده و هشدار داده است در واکنش به تهدیدهای کی‌یف علیه پالایشگاه‌های نفت و مسکو، حملات به مجتمع صنایع نظامی اوکراین افزایش خواهد یافت.

ارتش روسیه تأسیسات انرژی و بنادر اوکراین را هدف قرار داد

عراق | تشدید فشار آمریکا بر الزیدی برای عدم تصویب قانون حشد شعبی

خبرگزاری ها در گزارشی از بغداد از افزایش فشار آمریکا بر «الزیدی» برای جلوگیری از تصویب قانون حشد شعبی خبر داد. این موضوع در کنار تحولات مربوط به خروج نیروهای آمریکایی از عراق و آینده ساختار نیروهای حشد شعبی، یکی از محورهای مهم تحولات امنیتی و سیاسی عراق بود.

1405070100131168738298710.mp4

یمن و عربستان | ورود نیروهای مسلح یمن به شهر تعز همزمان با فرار مزدوران سعودی

نیروهای مسلح یمن وارد شهر تعز شده‌اند و نیروهای وابسته به عربستان از سطح شهر عقب‌نشینی کرده‌اند. تسنیم تعز را یکی از شهرهای راهبردی یمن معرفی کرده که طی سال‌های گذشته در اختیار نیروهای مورد حمایت ریاض بوده است. در همین گزارش، یکی از اعضای ارشد انصارالله نیز از آزادسازی تعز خبر داده است.

1405063117575176338295600.mp4

یمن و عربستان | پاکسازی سه منطقه استان تعز از لوث مزدوران سعودی

خبرگزاری‌ها از پیشروی نیروهای مسلح یمن در استان تعز و پاکسازی سه منطقه این استان از نیروهای وابسته به عربستان خبر داد. این تحولات همزمان با گزارش‌ها درباره عقب‌نشینی نیروهای وابسته به ریاض از بخش‌هایی از تعز منتشر شده است.

پیشروی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در منطقه عسیر عربستان - تسنیم

یمن و عربستان | تجاوز رژیم سعودی به سه استان یمن

تسنیم از ادامه حملات عربستان به مناطق مختلف یمن خبر داد. بر اساس این گزارش، استان‌های صعده و عمران هدف حملات جدید قرار گرفته‌اند و در حمله پهپادی به منطقه‌ای در غرب تعز نیز دو شهروند یمنی شهید و دو نفر زخمی شده‌اند.

جنایات فجیع امروز عربستان در یمن تصاویر - تسنیم

عربستان | گزارش‌های غیررسمی از توقف پروازها در ریاض و جده

برخی منابع رسانه‌ای از توقف پروازها در فرودگاه ریاض و فرودگاه بین‌المللی ملک عبدالعزیز جده خبر داده و احتمال حمله موشکی بامدادی یمن به این دو فرودگاه را مطرح کرده‌اند.

با این حال، ارتش یمن و رسانه‌های رسمی این کشور هنوز وقوع حمله را تأیید نکرده‌اند و رسانه‌های سعودی نیز درباره این گزارش‌ها سکوت کرده‌اند.

همزمان، یک منبع نظامی یمنی اعلام کرده است نیروهای مسلح این کشور توان و آمادگی لازم برای وادار کردن عربستان به پایان تجاوز و محاصره یمن را دارند و حملات به عمق خاک عربستان را در چارچوب دفاع از مردم یمن عنوان کرده است.

گزارش‌ها از توقف پروازها در فرودگاه‌های ریاض و جده عربستان

یمن | انصارالله: تعز در عمل آزاد شده است

عضو دفتر سیاسی انصارالله اعلام کرد تعز عملا به دست نیروهای یمنی آزاد شده و در محاصره قرار دارد. حزام الاسد گفت پس از ایمن‌سازی مناطق اطراف و مشارکت نیروهای محلی، روند تکمیل آزادسازی این استان ادامه دارد.

وی همچنین با هشدار درباره تشدید جنگ با عربستان، تأکید کرد نیروهای یمنی از توان بازدارندگی قابل توجهی برخوردارند و در صورت آغاز جنگ تمام‌عیار، متجاوزان با خسارات و تلفات سنگینی مواجه خواهند شد. الاسد مدعی شد عربستان در چنین جنگی بزرگترین بازنده خواهد بود.

انصارالله: تعز عملا آزاد شده است/ رژیم سعودی بزرگترین بازنده خواهد بود

لبنان | حزب‌الله: در نبرد با صهیونیست‌ها تردید نخواهیم کرد

یک مقام حزب‌الله لبنان بر ادامه مبارزه با رژیم صهیونیستی و آزادسازی مناطق اشغالی لبنان تأکید کرد. این مقام حزب‌الله گفت مقاومت در مسیر مقابله با اشغالگران تردیدی نخواهد داشت.

حزب‌الله: در نبرد با صهیونیست‌ها تردید نخواهیم کرد

طعنه وزیر خارجه هند به ترامپ: اوضاع بازار نفت و قیمت آن اصلا خوب نیست

وزیر خارجه هند با اشاره به شرایط بازار نفت، اظهارات دونالد ترامپ درباره پیامدهای تحولات منطقه را به چالش کشید و گفت وضعیت بازار نفت و قیمت آن مناسب نیست.

وزیر خارجه هند: به دنبال روابطی پایدار با پکن هستیم - ایرنا

کد مطلب 1009678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.