فرماندار خرم‌آباد بر آمادگی دستگاه‌ها برای احتمال وقوع سیلاب تأکید کرد

فرماندار خرم‌آباد گفت: دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان باید برای فعالیت سامانه ناپایدار جوی و احتمال وقوع بارش و سیلاب در آماده‌باش کامل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، نورالدین درمنان امروز _ چهارشنبه هشتم مهر _ با اشاره به پیش‌بینی فعالیت سامانه ناپایدار جوی در شهرستان خرم‌آباد اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، بارش‌ها از روز پنجشنبه به‌صورت خفیف آغاز می‌شود و دستگاه‌های مرتبط باید از هم‌اکنون آمادگی کامل برای مواجهه با شرایط احتمالی را داشته باشند.

وی افزود: پروژه‌های عمرانی در حال اجرا باید پیش از آغاز بارندگی‌ها بررسی شوند و اقدامات لازم برای ایمن‌سازی آنها و جلوگیری از بروز خسارت و حادثه انجام گیرد.

فرماندار شهرستان خرم‌آباد گفت: اطلاع‌رسانی به عشایر کوچ‌رو و روستاییان ساکن در مناطق و مسیرهای مستعد سیلاب ضروری است و باید هشدارهای لازم به این افراد داده شود تا از استقرار و تردد در حریم رودخانه‌ها، مسیل‌ها و نقاط در معرض خطر خودداری کنند.

درمنان اظهار کرد: تیم رصد و پایش عملکرد دستگاه‌های اجرایی برای نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مدیریت بحران و بررسی اقدامات دستگاه‌های مسئول تشکیل شده است و عملکرد دستگاه‌ها به‌صورت مستمر ارزیابی خواهد شد.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی باید تجهیزات و امکانات خود را برای مواجهه با شرایط جوی آماده کنند و تأمین سوخت، سرویس و تعمیر ماشین‌آلات و تجهیزات و رفع نواقص احتمالی را پیش از تشدید ناپایداری‌های جوی در دستور کار قرار دهند.

فرماندار شهرستان خرم‌آباد گفت: مدیریت شرایط احتمالی نیازمند هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان است و باید از ظرفیت‌ها و امکانات موجود به‌صورت منسجم برای پیشگیری و مدیریت حوادث احتمالی استفاده شود.

کد مطلب 1008722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.