افزایش ۱۳۷ درصدی تصادفات درون‌شهری در کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ابراز نگرانی از افزایش تصادفات درون‌شهری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: تصادفات درون‌شهری نسبت در شش ماهه نخست سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی، عصر امروز_ یکشنبه، پنجم شهریور_ در نشست شورای راهبری کاهش تصادفات با ارزیابی وضعیت ایمنی جاده‌ای استان، از روند کاهشی تصادفات در محورهای برون‌شهری خبر داد و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ میزان تصادفات برون‌شهری نسبت به سال ۱۴۰۳، کاهش ۱۴.۱ درصدی داشته است که این رقم در کنار کاهش ۱۷ درصدی سال ۱۴۰۳، نشان‌دهنده یک تحول قابل توجه و روند مطلوب در مدیریت این حوزه است.

وی با اشاره به افزایش شش‌درصدی تلفات در شش ماه نخست سال‌جاری که ناشی از وقوع دو تصادف گروهی بوده است، افزود: با توجه به کاهش ۱۵ درصدی ترددهای جاده‌ای در این مدت، افزایش تلفات، نگران‌کننده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ابراز نگرانی از وضعیت تصادفات درون‌شهری، گفت: عملکرد استان در این بخش به‌هیچ عنوان مطلوب نیست و تلفات درون‌شهری در شش ماه نخست سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۳۷ درصد افزایش داشته است.

وی با تأکید بر ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای آسیب شناسی افزایش تلفات درون‌شهری، تصریح کرد: نقاط حادثه‌خیز، نحوه وقوع حوادث و نارسایی‌های موجود احصا و تصمیم‌گیری شود.

رحمانی با اشاره به نقش عامل انسانی در تصادفات، خاطرنشان کرد: افزایش جرایم نقدی به‌تنهایی نتوانسته بازدارندگی لازم را ایجاد کند و نیازمند سازوکارهای بازدارنده غیرنقدی، نظیر ممنوعیت موقت رانندگی برای رانندگان پرخطر هستیم.

وی با اشاره به طراحی اپلیکیشن «پلیس یار» از همکاری مشترک سازمان‌های راهداری و راهسازی در تأمین منابع مالی آن قدردانی کرد و افزود: این اپلیکیشن می‌تواند به ارتقاء فرهنگ کاهش تصادفات جاده‌ای کمک کند.

استاندار بر ضرورت آموزش فرهنگ رانندگی در خانواده، مدارس و دانشگاه‌ها تأکید کرد و از برنامه‌های در دستور کار برای نصب گسترده سامانه‌های هوشمند و دوربین‌های ثبت تخلفات در درون شهرها خبر داد و گفت: فرمانداران گزارش دقیق اقدامات خود در این زمینه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه دهند.

وی در خصوص غیبت برخی مدیران و مسئولان در جلسات شورای راهبری تصادفات که با موضوع حیاتی سلامت جان انسان‌ها مرتبط است، تصریح کرد: مدیرانی که در داخل استان حضور دارند و بدون دلیل موجه در جلسات به ریاست استانداری شرکت نمی‌کنند، مورد بازخواست قرار خواهند گرفت؛ چرا که حضور در این جلسات، اولویت اصلی در مدیریت بحران‌های انسانی است.

کد مطلب 1007907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.