رئیس‌جمهور از حقوق و مواضع جمهوری اسلامی دفاع کرد

امام جمعه مبارکه گفت: حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و بیان صریح مواضع جمهوری اسلامی ایران، فرصتی برای دفاع از حقوق ملت ایران و تبیین مواضع کشور در عرصه بین‌المللی بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام حسین رشیدیان امروز جمعه_ سوم مهر در خطبه‌های نماز جمعه مبارکه با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار کرد: رئیس‌جمهور با بیان مواضع صریح جمهوری اسلامی ایران، از حقوق ملت ایران دفاع کرد و صدای مردم کشور را به گوش جهانیان رساند.


وی افزود: حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل و طرح مواضع جمهوری اسلامی ایران در شرایط حساس کنونی، جلوه‌ای از ایستادگی ملت ایران در برابر فشارها و زورگویی‌های قدرت‌های خارجی بود.


امام جمعه مبارکه با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور درباره اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران تصریح کرد: در این صحنه بین‌المللی، جنایت‌های آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران مورد توجه قرار گرفت و اسناد و شواهد مربوط به این اقدامات برای افکار عمومی تشریح شد.


رشیدیان همچنین با اشاره به حضور مردم در تجمع‌های اخیر در دفاع از کشور و محکومیت اقدامات دشمن گفت: اقشار مختلف مردم، از پیر و جوان تا زن و مرد، در این صحنه‌ها حضور داشتند و این حضور گسترده می‌تواند در محاسبات دشمن خلل ایجاد کند.


وی ادامه داد: حضور مردم و ایستادگی آنان در دفاع از کشور، نشان‌دهنده وحدت و انسجام جامعه در برابر تهدیدها و فشارهای خارجی است.


پیام رهبر انقلاب نقشه راه نظام آموزشی است


امام جمعه مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز سال تحصیلی و پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: این پیام می‌تواند نقشه راهی برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها باشد و معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و دانشجویان باید آن را با دقت مطالعه کنند.


وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر مسئولیت دانش‌آموزان و دانشجویان برای مجهز شدن به علم و تقوا افزود: علم به تنهایی کافی نیست و باید در کنار دانش، تقوا، خداترسی و خویشتن‌داری نیز مورد توجه قرار گیرد.


رشیدیان تصریح کرد: دانش‌آموز و دانشجو باید در دوران تحصیل، علاوه بر کسب دانش، در ارتباط با خداوند، خانواده و جامعه نیز رشد کند و هرچه به مدارج علمی بالاتری می‌رسد، ارتباط او با خداوند و مسئولیتش نسبت به خانواده و همنوعان نیز افزایش یابد.


وی با اشاره به جای خالی برخی دانش‌آموزان، معلمان و استادان شهید در سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: این غم و اندوه باید به آگاهی و مسئولیت تبدیل شود و ما را به شناخت جبهه حق و باطل و ایستادگی در مسیر حق، خیر و نور هدایت کند.

کد مطلب 1007300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.