سیاست قطعی ایران گسترش همکاری با کشورهای منطقه است

مسعود پزشکیان در دیدار نخست‌وزیر ارمنستان در نیویورک با تاکید بر اجرای توافقات دو جانبه گفت: سیاست قطعی جمهوری اسلامی گسترش همکاری‌ها با کشورهای منطقه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رئیس‌جمهور در حاشیه هشتادویکمین مجمع عمومی سازمان ملل در دیدار نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان اظهارکرد: پیگیری توافقات دوجانبه به ویژه در موضوع مسیرهای ترانزیتی منطقه در صدر سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی قرار دارد و ما با اجرای این توافقات اصرار داریم.

وی افزود: سیاست قطعی جمهوری‌اسلامی گسترش همکاری‌ها با کشورهای منطقه و همسایه است و در این خصوص دولت همه تلاش خود را برای اجرای توافقات فی مابین به کار می‌گیرد.

نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار با تاکید بر تسریع در اجرای توافقات فی‌مابین گفت: این توافقات باعث توسعه کشورهای منطقه و ایجاد صلح می شود.

مسعود پزشکیان در این دیدار یک جلد کتاب با عنوان « به نام کمک» حاوی مستندات مربوط به جنایات آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ملت بزرگ ایران اهدا کرد.

این کتاب حاوی اطلاعات مستند از جنایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل و طی دیدارهای رئیس جمهور و سران سایر کشورها به آنها اهدا شد؛ کتابی که در آن، حملات تجاوزکارانه علیه مردم و زیرساخت های ایران و نیز شهدای این جنگ ها در قاب تصویر به نمایش در آمده است.

نام این کتاب (In the name of help)، اشاره به کمک‌های دروغینی است که در قالب آن، آمریکا و رژیم صهیونیستی به اسم کمک، اقدام به جنایت های ضدانسانی در ایران طی چند جنگ تحمیلی اخیر کردند.

کد مطلب 1007044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.