آیت‌الله سبحانی بر پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی نماز اقامه کرد

مراسم اقامه نماز بر پیکر مطهر آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی، مرجع فقید تقلید و از عالمان برجسته جهان تشیع با حضور علما، روحانیون، مسئولان و گروه‌های مختلف مردم به امامت آیت‌الله العظمی سبحانی در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مراسم اقامه نماز بر پیکر مطهر آیت‌الله العظمی سیدموسی شبیری‌زنجانی، از مراجع عالی‌قدر تقلید امروز _چهارشنبه یکم مهر_ پس از برگزاری آیین تشییع باشکوه این عالم ربانی، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع تقلید شیعه، نماز را بر پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی اقامه کرد. مراسم با حضور جمعی از مراجع تقلید، علما و استادان حوزه علمیه قم، روحانیون، طلاب، مسئولان کشوری و استانی و خیل گسترده مردم برگزار شد و حاضران با ادای احترام به مقام علمی و معنوی این مرجع فقید، یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.

آیت‌الله العظمی سید موسی شبیری‌زنجانی از مراجع برجسته معاصر شیعه بود که سال‌ها در حوزه علمیه قم به تدریس، تحقیق و تربیت شاگردان پرداخت و به واسطه دانش عمیق در فقه، اصول، رجال و حدیث، جایگاه ویژه‌ای در میان عالمان و پژوهشگران حوزه‌های علمیه داشت.

پس از اقامه نماز، پیکر مطهر این عالم فقید برای تدفین به رواق شهید آیت‌الله خامنه‌ای در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) منتقل شد.

کد مطلب 1006857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.