از تصویب ۹۶ درصدی لوایح تا تدوین اطلس سرمایه‌گذاری و ۴۰ بسته امکان‌سنجی + فیلم

شهردار قزوین با ترسیم نقشه راه توسعه شهر بر پایه برنامه پنج‌ساله، از تدوین اطلس جامع سرمایه‌گذاری، آماده‌سازی بیش از ۴۰ بسته امکان‌سنجی، حل بحران ترافیک هسته مرکزی، احیای بافت تاریخی سرای صدرالسلطنه و راه‌اندازی سازمان گردشگری به‌عنوان محورهای اصلی برنامه‌های آتی شهرداری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدمحمد علمی امشب _‌دوشنبه سی‌ام شهریور_ در جلسه انتخاب شهردار قزوین در صحن علنی شورای شهر و در دفاع از برنامه‌های کاری خود با اشاره به سوابق تحصیلی و اجرایی خود اظهار کرد: دارای دکترای شهرسازی، DBA مدیریت، کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری و کارشناسی عمران هستم و در کنار مباحث دانشگاهی سوابق مدیریتی در سازمان عمران، شرکت عمران مسکن‌سازان و شهرداری منطقه یک را در کارنامه دارم.

وی ضمن قدردانی از اعتماد شورای اسلامی شهر قزوین افزود: در بازه دو ماهه سرپرستی، مروری فشرده بر اقدامات انجام‌شده دارم و لازم است از زحمات سردار دکتر مهدی صفابی به جهت اقدامات انجام‌شده در راستای موضوعات شهر قزوین تشکر کنم.

شهردار قزوین با اشاره به افتتاح ۵۰ دستگاه بنز ۱۰ تن و ۱۶ دستگاه اتوبوس با حضور وزیر کشور، از برگزاری هفته فرهنگی قزوین با ۹۹ برنامه و ۹ سرفصل با محوریت گردشگری خبر داد و گفت: بر اساس اعلام مدیرکل میراث فرهنگی، در ماه شهریور هیچ تخت خالی برای اقامت گردشگران در شهر قزوین وجود نداشت و این امر به معرفی هرچه بهتر جاذبه‌های گردشگری شهر کمک کرد.

علمی در ادامه به اجرای نهضت آسفالت و بهسازی معابر اشاره کرد و افزود: ۱۵۲۰ تن قیر به‌صورت رایگان از وزارت کشور دریافت شد و ۴۵۸۰ تن دیگر نیز تفاهم‌نامه‌ای شده و در حال انجام است.

وی با تقدیر از همراهی حداکثری شورای شهر در بررسی و تصویب لوایح ادامه داد: از ۱۷۵ لایحه مطرح‌شده، ۱۶۸ لایحه مصوب شده و ۷ لایحه در دست اصلاح است که نشان‌دهنده تصویب ۹۶ درصدی لوایح در این دو ماه است. همچنین در خصوص کمیسیون ماده ۵، دو جلسه منظم ماهانه برگزار شد و ۷۱ پرونده به سرانجام رسید.

شهردار قزوین از ابلاغ نقشه‌های تفکیکی اراضی لشکر در ۲۱ شهریور ماه خبر داد و گفت: منتظر آزادسازی هستیم تا بلوار شهید چگینی و تقاطع‌ها را آغاز کنیم.

علمی با تأکید بر تعهد بنیادین شهرداری به برنامه پنج‌ساله به‌عنوان سند بالادستی، نقشه راه و خط قرمز مجموعه شهرداری، به تشریح چشم‌اندازهای برنامه پرداخت و گفت: چشم‌انداز اول در حوزه اقتصاد شهری، گردشگری و هویت طبیعی با هدف تقویت شهر به‌عنوان مقصد گردشگری دنبال می‌شود.

وی انسان‌محوری، سرزندگی، هویت و ایمنی شهر را چشم‌انداز دوم عنوان کرد و افزود: در محدوده اربعه سرای صدرالسلطنه با توجه به بافت مرکزی شهر، جلسه‌ای با معاون وزیر برگزار شد و مقرر شد این موضوع اجرایی شود.

شهردار چشم‌انداز سوم را پاسخگویی در حمل‌ونقل و محیط زیست عنوان کرد و گفت: تسهیل عبور و مرور، حمل‌ونقل پاک و توسعه ناوگان عمومی در دستور کار است. چشم‌انداز چهارم نیز دانش‌بنیانی، نوآوری و فناوری نوین است که مطابق اسناد برنامه پیش می‌رود.

علمی از تدوین اطلس جامع سرمایه‌گذاری و آماده‌سازی بیش از ۴۰ بسته امکان‌سنجی خبر داد و افزود: بهره‌برداری اقتصادی از ۴۱ نقطه شناور با کاربری‌های متنوع در پارک‌ها در دستور کار است؛ تاکنون در پارک‌ها فقط هزینه کرده‌ایم و از این پس باید درآمدزایی نیز محقق شود.

شهردار قزوین حل بحران ترافیک در هسته مرکزی شهر را از اولویت‌ها دانست و گفت: بازنگری طرح جامع ترافیک، محدودیت‌های هوشمند، تقویت ناوگان عمومی و راه‌اندازی BRT در برنامه قرار دارد. همچنین در تحول ساختاری بودجه‌ریزی، تعریف پروژه‌های سرمایه‌گذاری و انتصاب مدیر اقتصادی برای هر پروژه در هر منطقه و سازمان در دستور کار است.

علمی از نهضت تکمیل و تعیین تکلیف پروژه‌ها خبر داد و افزود: پروژه‌هایی چون میدان میوه و تره‌بار، ساختمان شهرداری و شورا، هادی‌آباد، تلسکیه، شقایق ۲ و بوستان‌ها تکمیل و فعال خواهند شد. مولدسازی دارایی‌ها و املاک راکد، بهینه‌سازی کاربری و بهره‌مندی اقتصادی از ساختمان‌های راکد نیز در برنامه است.

وی از تکمیل فوری پارکینگ‌های سه‌مولوی و توسعه شبکه سرویس‌های بهداشتی خبر داد و گفت: تقویت تعاونی‌های مسکن و مصرف کارکنان شهرداری، پشتیبانی از پروژه‌های تعاونی مسکن و ساماندهی ساختار تعاونی مصرف در دستور کار قرار دارد.

شهردار قزوین در خصوص کلان‌پروژه‌های پیشران شهر، ورودی غرب قزوین از سمت آزادراه را نقطه ضعف شهر دانست و افزود: جلسه اولیه در شورای ترافیک برگزار شده و رایزنی با وزارت کشور انجام شده است. این ورودی بخش اعظمی از رینگ شهری و پذیرش گردشگران از سمت آزادراه رشت را مهیا می‌کند.

علمی از اجرای چپگرد تقاطع قدس خبر داد و گفت: قرارداد بسته شده و هفته آینده افتتاح انجام می‌شود. اتصال بلوار مطهری به کمربندی شهر نیز منتظر رهاسازی پادگان است. مسیر قدیمی شهرک دانش از شمال به جنوب ناصرآباد نیز به‌زودی آغاز می‌شود.

وی از افتتاح تقاطع غیرهمسطح آیت‌الله تاکندی در فردای روز جلسه خبر داد و گفت: پروژه سه‌سطحی میدان دفاع مقدس ظرف چهار ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد. دور برگردان شهید سیدحسن نصرالله در سمت غرب انجام شده و سمت شرق آن ۲۱ درصد سطح بار میدان را کاهش می‌دهد.

شهردار قزوین از احداث پارک آفرینش به‌عنوان بزرگ‌ترین بوستان شهری قزوین خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت و مشوق‌های ورزش همگانی دنبال می‌شود. در حوزه پایداری زیست‌محیطی، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، چرخانی آب، احداث تصفیه‌خانه‌های محلی و احیای قنوات در دستور کار است.

علمی توجه ویژه به نواحی منفصل شهری، ارتقای خدمات پایه، توسعه زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی و جمعیتی را از اولویت‌ها دانست و افزود: حکمرانی مشارکتی و محله‌محوری با نگاه ویژه به شورایاری‌های محلات و تفویض اختیار به نواحی شهری دنبال می‌شود.

وی در خصوص بازآفرینی شهری و توزیع عادلانه خدمات گفت: بسته‌های تشویقی نوسازی و اولویت‌بخشی خدمات عمرانی به بافت‌های کم‌برخوردار در برنامه است. رونق صنعت ساختمان و بازگشت سرمایه‌گذاران و سازندگان به قزوین نیز در دستور کار قرار دارد.

شهردار قزوین انضباط مالی و اداری را از اهداف دانست و گفت: استقرار نظام مهندسی ارزش در کلان‌پروژه‌ها و حذف فرایندهای پرهزینه و موازی دنبال می‌شود. در حوزه شهر هوشمند و تحول دیجیتال، الکترونیکی کردن خدمات و یکپارچه‌سازی سامانه‌ها با رویکرد دانش‌بنیان در برنامه است.

علمی از توسعه فرهنگ اجتماعی و ورزشی، ایجاد خانه‌های هم‌افزار، تولیدات ملی و هنری، آموزش شهروندی و تربیت هنر و هویت خبر داد و افزود: راه‌اندازی خزانه‌داری کل، تمرکز و یکپارچه‌سازی منابع مالی، تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه، استقرار نرم‌افزار مدیریت پروژه و تأسیس سازمان گردشگری در دستور کار است.

وی ارتقای تاب‌آوری شهری و پدافند غیرعامل را از برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: شهر دسترس‌پذیر و دوستدار کودک و سالمند با مناسب‌سازی معابر، پل‌های عابر، ناوگان ویژه و ایمن‌سازی مسیرها دنبال می‌شود.

شهردار قزوین در پایان ضمن قدردانی از اعتماد شورای اسلامی شهر و همت جمعی خانواده بزرگ شهرداری قزوین، از اصحاب رسانه به جهت انعکاس خبری مناسب در این بازه دو ماهه تشکر کرد و با هدیه صلوات به پیشگاه مولای متقیان علی بن ابی‌طالب، سخنان خود را به پایان رساند.

کد مطلب 1006357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.