به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهند العقابی اظهار کرد که سلاحهای گروههای مقاومت هرگز تسلیم دولت عراق نخواهد شد، بلکه تحت نظارت دولت، ساماندهی خواهد شد.
وی بر حمایت قاطع از این فرایند برای جلوگیری از هرگونه هرج و مرج یا تخلفاتی تاکید کرد.
مدیر اطلاع رسانی جنگی در هیئت حشد شعبی در ادامه افزود که امنیت اربیل و اقلیم کردستان جزء جدایی ناپذیر از امنیت و ثبات تمام عراق است.
العقابی به توافق بغداد و واشنگتن برای پایان ماموریت نظامی ائتلاف بین المللی(آمریکایی) ضد داعش تا 30 سپتامبر جاری و تبدیل این رابطه به همکاری امنیتی دوجانبه و مشورتی اشاره کرد و گفت که این توافق یک دستاورد بزرگ ملی است که حاکمیت عراق را تحکیم می بخشد.
وی بر توانمندی نیروهای امنیتی عراق برای حمایت از کشور بدون نیاز به نظامیان بیگانه(آمریکایی) تاکید کرد.
مدیر اطلاع رسانی جنگی در هیئت حشد شعبی گفت: حشد شعبی اجازه هیچ تهدیدی علیه امنیت منطقه را نخواهد داد و با تبدیل خاک عراق به میدان و صحنه ای برای نزاعات منطقه ای یا بین المللی مخالف است.
العقابی افزود: هدف کنونی ساماندهی مدیریت سلاح تحت چتر و نظارت دولت و جلوگیری از هرگونه نزاعات داخلی میان طیفهای مختلف مردم عراق است.
نظر شما