تقدیر از بهترین آثار درباره شهدای کودک میناب در جشنواره فیلم کودک

دبیر سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: بهترین آثار جشنواره با موضوع شهدای کودک مدرسه شجره طیبه میناب، در بخش ویژه این رویداد تقدیر خواهند شد.

حامد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سال جاری، تمام بخش‌های ویژه جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان حذف شده است تا محوریت جشنواره با توجه به مخاطب اصلی آن که کودکان و نوجوانان هستند، متمرکز بر مدرسه میناب باشد؛ از این‌رو در جشنواره امسال بخش ویژه‌ای با محوریت شهدای کودک مدرسه شجره طیبه میناب تعریف شده است.

وی افزود: برای ادای دین به کودکان میناب، تندیس ویژه‌ای برای این بخش طراحی شده و پوستر ویژه‌ای نیز به این موضوع اختصاص پیدا کرده است.

دبیر سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ادامه داد: این بخش ویژه محدود به یک قالب خاص همچون فیلم کوتاه، پویانمایی یا مستند نیست، بلکه تمام آثار جشنواره را داوری می‌کنیم و بهترین آثار با موضوع کودکان میناب در این بخش تقدیر خواهند شد و جایزه دریافت خواهند کرد.

جعفری خاطرنشان کرد: از آنجا که جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان رویدادی بین‌المللی است، انتظار داریم این موضوع بازخورد جهانی داشته باشد، پیش از این نیز تجربه پرداختن به موضوع میناب را در چتر سینمای ایران در جشنواره کن داشتیم که با واکنش سینماگران جهان و ابراز تأثر و احترام نسبت به مردم مقاوم ایران همراه شد.

وی گفت: به‌نظر می‌رسد در جشنواره سال جاری نیز با چنین بازخوردی روبه‌رو شویم؛ سینماگران و افرادی که در سراسر جهان برای کودکان فعالیت می‌کنند، نمی‌توانند نسبت به چنین ظلمی در حق کودکان یک کشور به‌ویژه کودکان یک مدرسه بی‌تفاوت باشند و به‌طور قطع این موضوع با احترام و با هدف ادای دین به کودکان میناب مورد توجه قرار خواهد گرفت.

کد مطلب 1006169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.