آثار ماندگار هویت دینی و انقلابی اصفهان را در تاریخ شهر ثبت می‌کنند

شهردار اصفهان با تأکید بر ضرورت حرکت مدیریت شهری از اقدامات مقطعی در حوزه زیباسازی به سمت آثار ماندگار گفت: توجه به عناصر هویتی شهر به‌ویژه هویت دینی، انقلابی و دفاع مقدس، زمینه‌ساز خلق آثاری است که در حافظه تاریخی اصفهان باقی می‌ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _یکشنبه بیست‌ونهم شهریور_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان و در آیین رونمایی از سردیس سردار شهید حسین خرازی اظهار کرد: سیاستی که در این دوره از مدیریت شهر در حوزه زیباسازی اتخاذ کرده‌ایم، حرکت از کارهای پارچه‌ای و اقدامات مقطعی به سمت کارهای ماندگار و مانا بوده است.

وی با اشاره به دو نمونه اخیر از اقدامات ماندگار در حوزه زیباسازی شهر افزود: نخستین نمونه، بزرگراه شهید رئیسی است که همزمان با ساخت این پروژه، اقدامات زیباسازی، نشانه‌گذاری و نام‌گذاری در آن انجام شد.

شهردار اصفهان ادامه داد: در حوزه عناصر هویتی شهر، به‌ویژه هویت دینی، انقلابی و دفاع مقدس نیز اقدامات خوبی انجام شده است و امروز از یک اثر ماندگار، یعنی سردیس سردار شهید حسین خرازی، رونمایی می‌شود که در تاریخ اصفهان به یادگار خواهد ماند.

قاسم‌زاده تصریح کرد: هنرمندی که چنین اثری را خلق می‌کند نیز در حافظه تاریخی و فرهنگ شهر ماندگار خواهد شد.

«حرکت مردم» فراتر از هیجان و منفعت

وی در ادامه با قدردانی از مردم برای حفظ سنگر خیابان اظهار کرد: این حرکت مردمی نه مبنای غریزی دارد که روزی تمام شود و نه بر مبنای هیجان و احساس است که در نقطه‌ای آغاز شود، به اوج برسد و سپس فرود داشته باشد.

شهردار اصفهان افزود: حتی نمی‌توان مبنای این حرکت را صرفاً عقلانیت دانست، زیرا عقل گاهی ما را به سمتی می‌کشاند که نفع و سود در آن باشد.

قاسم‌زاده یادآور شد: حرکت مردم در صحنه، مبنایی فراتر از عقلانیت و مبتنی بر خردمندی دارد؛ خردی که با حکمت تنیده شده است. در این مسیر، رنج را تحمل می‌کنیم تا خیر زیادی به کشور برسد و به نوعی کشور و انقلاب بیمه شود.

وی با تأکید بر اینکه مردم ایران، مردمی خردمند هستند، گفت: در تاریخ، به مانند این پایداری و مقاومت را ندیده‌ایم.

ضرورت ثبت ماندگار حضور مردم

شهردار اصفهان حضور مردم را از جنس خردمندی، حکمت و عشق دانست و افزود: باید این حرکت مردمی را تحلیل و تبیین کرد.

قاسم‌زاده تصریح کرد: هر کدام از مردم که برای این ارزش‌ها به میدان آمده‌اند، این ارزش را دارند که تندیس آنها در همان میدان و موکب ساخته و نصب شود.

وی گفت: با فتح مبین و پایان جنگ، باید در محل موکب‌ها و میادین، اثری ماندگار از حضور باعظمت مردم ایجاد شود تا این حضور برای همیشه در تاریخ باقی بماند.

کد مطلب 1005836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.