دریانوردی در باب‌المندب به صورت عادی در جریان است

وزیر امور خارجه جیبوتی از جریان عادی دریانوردی در تنگه باب المندب پس از کنترل آن توسط نیروهای مسلح یمن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عبدالقادر حسین عمر اظهار کرد: ما به ارائه تضمین‌های لازم برای استفاده آزاد و ایمن کشتی‌ها و نفتکش‌ها از تنگه باب المندب ادامه خواهیم داد.

وی افزود: تاکنون هیچ گونه اختلالی در باب المندب ثبت نشده و دریانوردی در این تنگه به صورت عادی در جریان است.

وزیر امور خارجه جیبوتی همچنین گفت: جیبوتی پذیرای ۲ هزار و ۵۱۲ پناهنده یمنی بوده و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که احتمال افزایش این تعداد به ۱۰ هزار نفر یا بیشتر وجود دارد.

پیشتر وزارت امور خارجه دولت «تغییر و سازندگی» یمن در صنعا در بیانیه‌ای تأکید کرد که بر خلاف ادعای عربستان، دریانوردی در باب‌المندب امن است و هیچ مشکلی وجود ندارد.

این بیانیه افزود: هیچ مشکلی در باب‌المندب وجود ندارد و دریانوردی در آن امن است و تلاش‌های رژیم سعودی برای گمراه کردن افکار عمومی جهان، بی‌اساس است.

نیروهای مسلح یمن در روزهای اخیر در پاسخ به حملات هوایی و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور از سوی عربستان سعودی با انجام عملیات هایی، با عقب راندن ستیزه جویان یمنی مورد حمایت عربستان، موفق شدند که کنترل شهر بندری و تاریخی «المخا» را به دست بگیرند.

این امر، کنترل ارتش یمن بر تنگه راهبردی «باب‌المندب» را به عنوان یکی از مهمترین مسیرهای کشتیرانی جهان به‌شدت افزایش می‌دهد.

منبع: ایرنا

کد مطلب 1004994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.