۹۵۰۰ دانش‌آموز مازندرانی، یاری‌رسان همکلاسی‌های نیازمند خود شدند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: حدود ۹۵۰۰ تا ۱۰ هزار دانش‌آموز خیر در استان با مشارکت در جشن عاطفه‌ها و کمک به همکلاسی‌های نیازمند خود، جلوه‌ای ارزشمند از همدلی و نوع‌دوستی دانش‌آموزان مازندرانی را به نمایش گذاشتند.

میثم معافی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز میناب و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کودکان و نوجوانان اظهار کرد: خداوند به خانواده‌های شهدای دانش‌آموز صبر و آرامش عنایت کند.

وی با اشاره به اهمیت گره‌گشایی از مشکلات مردم افزود: یکی از موضوعاتی که در روزهای اخیر بیش از گذشته شاهد آن هستیم، گره‌گشایی و حضور مردم در میدان کمک به یکدیگر است؛ موضوعی که مورد تأکید رهبران انقلاب نیز قرار گرفته و مساجد و مصلی‌ها نیز برای این کار به میدان آمده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با بیان اینکه مردم ایران در شرایط دشوار نیز از هوش و بصیرت بالایی برخوردارند، تصریح کرد: امروز مردم به خوبی درک کرده‌اند که بخش مهمی از این تقابل، جنگ اقتصادی است و کمک به خانواده‌های نیازمند در حقیقت تقویت قدرت اقتصادی کشور و جامعه است.

معافی با اشاره به افزایش مشارکت مردم در پویش‌های کمک‌رسانی بیان کرد: مشارکت مردم در پویش‌های نیکوکارانه با وجود فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی نه‌تنها کاهش نیافته، بلکه پررنگ‌تر از گذشته ادامه دارد و مردم همچنان در حمایت از خانواده‌های نیازمند و گره‌گشایی از مشکلات آن‌ها پیشگام هستند.

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: مازندران در حوزه مشارکت‌های مردمی و خیرخواهانه، جزو پنج استان برتر کشور است و مردم این استان بار دیگر نشان داده‌اند که در شرایط سخت نیز پای کار هم‌نوعان خود هستند.

معافی با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌ها افزود: امسال تلاش کرده‌ایم جشن عاطفه‌ها هرچه بیشتر به یک حرکت مردمی تبدیل شود و مراکز نیکوکاری محله‌محور با شناختی که از شرایط خانواده‌های محله خود دارند، در کمک‌رسانی به دانش‌آموزان نیازمند نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ظرفیت «بچه‌محل» می‌تواند در شناسایی نیازمندان بسیار مؤثر باشد، تصریح کرد: مردم هر محله شناخت دقیق‌تری از وضعیت خانواده‌های همان محله دارند و این ظرفیت اجتماعی می‌تواند در حمایت از دانش‌آموزان نیازمند استفاده شود.

مدیرکل کمیته امداد مازندران از مشارکت حدود ۹۵۰۰ تا ۱۰ هزار دانش‌آموز خیر در این طرح خبر داد و گفت: سال‌ جاری شاهد مشارکت دانش‌آموزانی هستیم که به همکلاسی‌های نیازمند خود کمک می‌کنند و این اتفاق، یکی از جلوه‌های ارزشمند فرهنگ نوع‌دوستی در مدارس است.

معافی از مشارکت حدود ۸۰۰۰ معلم خیر در برنامه‌های کمک‌رسانی خبر داد و افزود: فرهنگیان علاوه بر نقش مهمی که در تربیت دانش‌آموزان دارند، در عرصه کمک و نیکوکاری نیز حضوری مؤثر دارند و از مدیران مدارس، معلمان و فرهنگیان استان برای این همراهی قدردانی می‌کنیم.

وی با اشاره به حضور خانواده‌های شهدا در عرصه نیکوکاری مطرح کرد: خانواده‌های شهدا به‌ویژه خانواده‌های شهدای اخیر، اعتبار و آبروی خود را برای کمک به نیازمندان به میدان آورده‌اند و این حضور در شبکه خیر و احسان، جلوه ارزشمندی از فرهنگ ایثار و مسئولیت اجتماعی است.

مدیرکل کمیته امداد مازندران اضافه کرد: خانواده‌های شهدا با این حضور نشان می‌دهند که چگونه می‌توان در عرصه اقتصادی نیز از آرمان‌های کشور دفاع کرد و امروز خط مقدم مقابله با جنگ اقتصادی، کمک به مردم و توانمند کردن خانواده‌های نیازمند است.

معافی با اشاره به فعالیت‌های کمیته امداد در حوزه توانمندسازی گفت: کارآفرینانی که در گذشته شرایط اقتصادی ضعیف‌تری داشتند، با حمایت‌های انجام‌شده امروز به افراد توانمند تبدیل شده‌اند و بخشی از همین افراد اکنون خودشان در جایگاه کمک‌کننده قرار گرفته‌اند.

وی درباره راه‌های مشارکت مردم در جشن عاطفه‌ها نیز یادآور شد: پایگاه‌های کمیته امداد در شهرهای مختلف استان آماده دریافت کمک‌های مردمی هستند و مردم می‌توانند از طریق پایگاه‌های مجازی و درگاه‌های الکترونیکی کمیته امداد نیز در این کار خیر مشارکت کنند.

معافی افزود: صندوق‌های صدقات نیز به سمت الکترونیکی شدن حرکت کرده‌اند و افراد می‌توانند با استفاده از نرم‌افزارهای مربوط، نوع و محل هزینه‌کرد کمک خود را انتخاب کنند و از گزارش مالی آن نیز مطلع شوند.

کد مطلب 1004551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.