اصفهان رتبه نخست کشور در نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس را کسب کرد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: با وجود شرایط جنگی و آسیب به ۱۴۹ مدرسه استان، روند مدرسه‌سازی متوقف نشد و طی ماه‌های اخیر ۶۵۰ کلاس درس احداث، ۳۶۰۰ کلاس بهسازی و شاداب‌سازی و حدود ۵۰۰ هزار متر مربع از مدارس آسفالت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناصر فتحی امروز _سه‌شنبه بیست‌وچهارم شهریور_ در نشست خبری اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با وجود ۱۷۴ شاخص، رتبه نخست کشور را در حوزه نوسازی مدارس کسب کرده است.

وی افزود: در جریان جنگ رمضان و با وجود افزایش قیمت مصالح متناسب با تورم موجود، روند مدرسه‌سازی متوقف نشد و بستن قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها همچنان ادامه پیدا کرد و در طول جنگ رمضان تاکنون نیز همکاران ما به‌صورت شبانه‌روزی در پروژه‌ها فعالیت کردند تا سال تحصیلی جدید در روز نخست مهر به‌خوبی آغاز شود.

فتحی ادامه داد: طی یک ماه گذشته منابع مالی مورد نیاز تزریق شده است تا با همراهی خیران بتوانیم پروژه‌های تعریف‌شده را پیگیری کنیم و به سرانجام برسانیم؛ در این مدت ۶۵۰ کلاس درس در قالب ۱۱۳ فضای آموزشی احداث شده است که ۱۵ درصد این فضاها را فضاهای پرورشی تشکیل می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در همین شرایط جنگی کشور و پس از آن، ۳۶۰۰ کلاس درس نیز از طریق طرح شهید عجمیان بهسازی و شاداب‌سازی شد، همچنین نزدیک به ۵۰۰ هزار متر مربع از مدارس استان آسفالت و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای تأمین و تجهیز مدارس اختصاص داده شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با اشاره به خسارت‌های واردشده به مدارس در جنگ اخیر گفت: در این جنگ ۱۴۹ مدرسه آسیب جدی دید که از این تعداد، ۱۴۵ مدرسه با همت و همراهی خیران تعمیر و بهسازی شد، بنابراین مدارس آسیب‌دیده از جنگ بازسازی و خسارت‌های واردشده به آن‌ها جبران شده است.

فتحی اضافه کرد: طی حدود ۴۰ روزی که کشور به‌طور جدی درگیر جنگ بود، حدود ۸۰ تفاهم‌نامه در حوزه مدرسه‌سازی بسته شد که این موضوع جلوه‌ای از ایستادگی مردم پای کار مدرسه‌سازی و ارزش‌های ملی است.

وی تأکید کرد: با وجود آسیب‌هایی که در جریان جنگ به کسب‌وکارها وارد شد، حدود ۲۲۰ میلیارد تومان منابع از محل مسئولیت‌های اجتماعی جذب شد و کنار آن، هزار کلاس درس نیز استانداردسازی شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: همان‌گونه که مردم پای کار هستند و برای فرزندان و مدارس تلاش می‌کنند، از تمام مردم که نزدیک به ۲۰۰ روز پای پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند، تشکر می‌کنم و امیدوارم با هم‌فکری یکدیگر بتوانیم اقدامات خوبی در این حوزه انجام دهیم.

فتحی در ادامه با اشاره به اهمیت کیفیت آموزش عنوان کرد: فضای فیزیکی و تجهیزات، محتوای آموزشی و معلم، سه رکن اساسی آموزش و پرورش دانش‌آموزان هستند؛ توانمندسازی و کیفیت‌بخشی آموزشی نیز از مسائل مهم آموزش‌وپرورش و دغدغه‌های اداره نوسازی مدارس است، از این‌رو به این زمینه پرداخته‌ایم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایمنا درباره تناسب مدرسه‌سازی با توجه‌ به رشد جمعیتی دانش‌آموزان گفت: رشد جمعیت دانش‌آموزان را شاهدیم و مدارس و فضاهای آموزشی در آینده غیرقابل استفاده نخواهد بود، بسیاری از فضاهای شهری و حاشیه شهرها همچنان نیاز به توجه و تامین فضای آموزشی دارند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با تاکید بر اینکه ساخت مدارس به تناسب نیازهای موجود است، ادامه داد: با توجه به اعلام نیاز فضاهای شهری و شهرستانی و بررسی‌های لازم، اعتباراتی برای ساخت مدارس اختصاص پیدا می‌کند.

کد مطلب 1004509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.