به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش همدان حضور تعدادی از دانش آموزان شهرستان فامنین در همدان، برنامه اردویی از سوی آموزش و پرورش نبوده و این حادثه هیچگونه ارتباطی به اردوی دانشآموزی و آموزش و پرورش شهرستان مذکور نداشته است. در این اطلاعیه آمده است:
نکته قابل توجه این که، آموزش و پرورش شهرستان فامنین در آن روز هیچ گونه اعزام اردویی به مقصد همدان انجام نداده و هیچیک از دانشآموزان این شهرستان در قالب اردوی مدرسهای حضور نداشتهاند.
بر این اساس؛ اخبار منتشرشده در این زمینه که حادثه را به اردوی دانشآموزان فامنین نسبت دادهاند، صحت نداشته و کذب محض است.
شایسته است رسانهها و کاربران فضای مجازی از انتشار مطالب تایید نشده خودداری و اخبار صحیح را تنها از مبادی رسمی پیگیری کنند.
به گزارش ایمنا، رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان امروز از مصدومیت ۲۴ نفر در پی انحراف و واژگونی یک دستگاه مینیبوس در محور همدان-فامنین خبر داد.
بلافاصله پس از اعلام حادثه، پرستاران واحد ارتباطات و کنترل عملیات مرکز اورژانس ۱۱۵ با مدیریت و هماهنگی سریع، ۵ دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ بهمراه تیم های درمانی و یک دستگاه آمبولانس هلالاحمر را به محل حادثه اعزام کردند.
در این حادثه ۲۴ نفر مصدوم شدند(۲۱ نفر خانم و ۳ نفر آقا ) که پس از انجام اقدامات درمانی و مراقبتی توسط کارشناسان اورژانس همدان تمام مصدومان برای ادامه روند درمان به بیمارستان بعثت همدان منتقل شدند.
بر اساس ارزیابیهای انجامشده، وضعیت عمومی تمام مصدومان مساعد گزارش شده و مصدوم بدحال در میان آنها وجود ندارد.
نظر شما