تحقق ۲۸ درصدی تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی گفت: تاکنون تنها ۲۸ درصد تسهیلات مصوب سفر سال ۱۴۰۳ رئیس جمهور به خراسان شمالی محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حسن نادری امروز _دوشنبه بیست‌وسوم شهریور_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طی سال جاری، یک هزار و ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای برای ۲۰ دستگاه اجرایی ابلاغ شده است.

وی درباره اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گفت: سال گذشته این مبلغ چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که ۸۰ درصد آن تخصیص یافت و امسال نیز در ابتدای سال مالی، سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان عنوان کرد: ۴۰۴ پروژه در قالب ۴۷ مصوبه در این سفر به تصویب رسید که برای اجرای آن‌ها هشت هزار میلیارد تومان اعتبار و ۲۰ همت تسهیلات در نظر گرفته شد.

نادری از تخصیص ۸۸ درصدی اعتبارات خبر داد و گفت: حدود ۲۸ درصد تسهیلات تاکنون محقق شده است و تخصیص تسهیلات در اختیار معاونت اقتصادی استانداری قرار دارد.

وی ادامه داد: سال گذشته چهار هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان درآمد برای استان پیش‌بینی شده بود که ۸۰ درصد آن محقق شد و امسال نیز درآمد استان هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

پیش‌بینی ۸۰۵ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه آب‌های سرانی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی درباره پروژه آب‌های سرانی بیان کرد: سال گذشته ۷۴۳ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص یافت و برای امسال نیز ۸۰۵ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

وی با تأکید بر اینکه این پروژه تاکنون ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: تاکنون هفت حلقه چاه حفر و ۵۲ کیلومتر خط انتقال اجرا شده و ۱۷۸ کیلومتر دیگر باقی مانده است.

نادری تأکید کرد: بر اساس مبالغ سال گذشته، فاز نخست آبرسانی آب‌های سرانی به شیروان به ۶ همت اعتبار نیاز دارد.

کد مطلب 1004306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.