احیای سرمایه‌های راکد و ایجاد اشتغال در مناطق محروم، اولویت بسیج سازندگی لرستان است

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: احیای ظرفیت‌های اقتصادی راکد، بازگرداندن سرمایه‌های بلااستفاده به چرخه تولید و ایجاد اشتغال برای مردم مناطق محروم از اولویت‌های بسیج سازندگی استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سجاد خلفوند امروز _شنبه بیست‌ویکم شهریور _ در دیدار با مدیرکل دیوان محاسبات لرستان با قدردانی از حمایت‌های فرمانده سپاه لرستان از مجموعه بسیج سازندگی استان، اظهار کرد: در چند سال گذشته، به‌ویژه در حوزه زیرساخت و عمران که یکی از اصلی‌ترین عرصه‌های فعالیت بسیج سازندگی است، حمایت‌های قابل توجهی از این مجموعه صورت گرفته و در برخی موارد نیز با نگاه مسئله‌محور و حتی آتش به اختیار زمینه پیشبرد امور فراهم شده است که نتیجه آن در پروژه‌های اجراشده قابل مشاهده است.

وی افزود: امروز علاوه بر پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، موضوعاتی مانند ایجاد اشتغال با احداث دهکده اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار گرفته و این مجموعه نیز فعال شده است.

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: یکی از موضوعات مهمی که در سال‌های گذشته دنبال شده، احیای ظرفیت‌های راکد و سرمایه‌هایی است که برای مدت طولانی بلااستفاده مانده‌اند و گلخانه واشیان شهرستان پلدختر از جمله این ظرفیت‌هاست.

خلفوند ادامه داد: گلخانه واشیان پلدختر در قالب یک مجموعه دهکده اقتصاد مقاومتی احیا خواهد شد. این مجموعه گلخانه‌ای ۱۸ هکتار مساحت دارد و بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های آن آماده شده است. زیرساخت‌های مرتبط با نیرورسانی نیز تکمیل شده، اما مجموعه برای رسیدن به مرحله بهره‌برداری کامل همچنان به مرمت و بازسازی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: از مجموع ۱۸ هکتار این مجموعه، حدود ۱۲ هکتار قابلیت بهره‌برداری مفید گلخانه‌ای دارد و برآورد ما این است که با فعال شدن این ظرفیت، امکان ایجاد حدود ۱۸۰ فرصت شغلی مستقیم فراهم شود.

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: هدف اصلی این است که سرمایه‌ای که سال‌ها راکد مانده از حالت بلااستفاده خارج و دوباره وارد چرخه تولید شود و در کنار آن، برای مردم بومی منطقه و روستاهای اطراف نیز اشتغال ایجاد شود.

خلفوند افزود: در همین زمینه، موضوع سازه و تجهیزات گلخانه‌ای نیز در حال پیگیری است و تلاش شده با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان پلدختر، الگوی مناسبی برای این مجموعه انتخاب شود؛ چراکه شرایط آب‌وهوایی منطقه با بسیاری از نقاط کشور متفاوت است و باید در انتخاب سازه و تجهیزات، ویژگی‌های اقلیمی منطقه مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: هدف این است که این سرمایه چندین‌ساله که مدت زیادی راکد مانده، دوباره به چرخه تولید بازگردد و با فعال شدن آن، برای مردم منطقه و به‌ویژه اهالی روستاهای پیرامونی اشتغال ایجاد شود.

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: این طرح می‌تواند برای سه روستا و محدوده پیرامونی خود ظرفیت اشتغال ایجاد کند و تلاش می‌شود مجموعه گلخانه‌ای و سایر ظرفیت‌های اقتصادی این منطقه فعال شود تا علاوه بر ایجاد اشتغال، زمینه رونق اقتصادی منطقه نیز فراهم شود.

خلفوند افزود: در کنار پروژه‌های اقتصادی، اقدامات مربوط به آبرسانی، احداث کانال‌های آب‌بر، انتقال آب، اجرای طرح‌های مرتبط با کشاورزی، آسفالت مسیرهای بین مزارع و سایر پروژه‌های عمرانی نیز در حال انجام است و بخشی از این طرح‌ها هم‌اکنون فعال هستند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای بسیج سازندگی با روحیه جهادی و شبانه‌روزی در میدان حضور دارند و تلاش می‌کنند پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسند و این نیازمند معرفی خدمات بسیج و سپاه به عموم مردم است.

مسئول بسیج سازندگی لرستان عنوان کرد: از حمایت‌ها و پیگیری‌هایی که در سطح استان و کشور برای این مجموعه انجام شده، قدردانی می‌کنم و بسیاری از این اقدامات با پیگیری مسئولان و همراهی دستگاه‌های مختلف امکان‌پذیر شده است.

خلفوند ادامه داد: تجربه استان‌های دیگر نشان می‌دهد بسیج سازندگی می‌تواند در حوزه‌های متنوع اقتصادی و خدماتی نقش‌آفرینی کند و در استان لرستان نیز تلاش شده از ظرفیت‌های موجود استفاده شود.

وی گفت: تعداد قابل توجهی پروژه در یک سال گذشته در استان اجرا شده و در حوزه آسفالت نیز چندین پروژه به سرانجام رسیده است و هدف این است که با ادامه حمایت‌ها، این روند در سال‌های آینده نیز ادامه پیدا کند و تعداد بیشتری از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی به بهره‌برداری برسد.

مسئول بسیج سازندگی لرستان افزود: بخشی از موانعی که در مسیر فعالیت وجود داشت، با پیگیری مسئولان، مصوبات و صورت‌جلسات مربوطه برطرف شد و مسیر برای فعالیت نیروهای جهادی هموارتر شد.

خلفوند خاطرنشان کرد: راهنمایی‌ها و راهبردهای مسئولان و فرماندهان سپاه برای بسیج سازندگی بسیار راهگشا بوده است و امیدواریم با ادامه این حمایت‌ها، گام‌های بیشتری در مسیر محرومیت‌زدایی از استان برداشته شود.

وی تصریح کرد: محرومیت‌زدایی نیازمند استمرار همکاری همه دستگاه‌هاست. استان لرستان همچنان با محرومیت‌هایی مواجه است و برای کاهش این محرومیت‌ها باید از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کرد. هر دستگاه و مسئولی می‌تواند به سهم خود در این مسیر نقش‌آفرینی کند و بسیج سازندگی نیز تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی، بخشی از این مسئولیت را بر عهده بگیرد.

مسئول بسیج سازندگی لرستان گفت: روحیه جهادی باید در خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد و وظیفه‌شناسی و احساس مسئولیت نسبت به کار باید سرلوحه فعالیت‌ها باشد و این روحیه در میان نیروهای جهادی بسیج سازندگی وجود دارد.

کد مطلب 1003765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.