دستور ویژه رئیس‌جمهور برای بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران

استاندار مازندران از برنامه‌ریزی فشرده برای بازسازی و آماده‌سازی ۶۶ مدرسه آسیب‌دیده از طوفان‌های اخیر این استان تا پیش از آغاز سال تحصیلی خبر داد و گفت: با دستور مستقیم رئیس‌جمهور، محدودیت اعتباری برای جبران خسارات وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، مهدی یونسی‌رستمی ظهر امروز _شنبه بیست‌ویکم شهریور_ در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، ضمن قدردانی از صبر و بردباری مردم سرافراز این خطه در پی حوادث جوی اخیر اظهار کرد: طوفان و بارش‌های شدید اخیر، خسارات مالی قابل‌توجهی را به زیرساخت‌های استان وارد کرد که برآورد اولیه آن بیش از ۴.۵ همت است.

وی با اشاره به آسیب‌دیدگی ۶۶ مدرسه در پی این حادثه، از عزم جدی مدیریت ارشد استان برای نوسازی و بهره‌برداری از این فضاهای آموزشی تا ابتدای مهر سال‌جاری خبر داد و افزود: تمام تلاش استان بر این است که با بسیج امکانات، این مدارس در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازسازی شده است و در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد تا خللی در روند آموزش ایجاد نشود.

استاندار مازندران با اشاره به رایزنی‌های صورت‌گرفته با نهاد ریاست‌جمهوری گفت: پیرو تماس تلفنی رئیس‌جمهور در روزهای اخیر، تاکید ویژه‌ای بر نگرانی نداشتن درباره تامین منابع مالی داشتند و دستور دادند فرایند تعمیرات و ساخت‌وساز در مدارس و سایر بخش‌های آسیب‌دیده دولتی بدون وقفه آغاز شود.

آغاز کلاس‌ها از اول مهر

فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در این جلسه با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: به فضل الهی و با وجود تمام فرازونشیب‌های سال گذشته، تقویم اجرایی بازگشایی مدارس استان نهایی شده است.

وی در خصوص زمان‌بندی زنگ‌های آغازین سال تحصیلی جدید افزود: «زنگ جوانان» در روز سه‌شنبه، سی‌ام شهریور، «زنگ شکوفه‌ها» ویژه کلاس‌اولی‌ها در روز چهارشنبه، سی‌ویکم شهریور و «زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶» نیز در روز پنج‌شنبه، اول مهر سال‌جاری در مدارس استان به صدا درخواهد آمد؛ همچنین زنگ غنچه‌ها ویژه نوآموزان کودکستان نیز هم‌زمان با سراسر کشور در تاریخ دوازدهم مهر نواخته خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر اهمیت تکمیل فرایند ثبت‌نام دانش‌آموزان، تصریح کرد: هنوز ۳۷ هزار محصل از میان ۵۲۰ هزار دانش‌آموز استان، فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل نکرده‌اند.

کلبادی‌نژاد با بیان اینکه آموزش در تمام مدارس به صورت حضوری خواهد بود، بر اهمیت ثبت‌سفارش کتاب‌های درسی تاکید کرد و افزود: سامانه ثبت سفارش کتب درسی مستقیم به سامانه ثبت‌نام دانش‌آموزان متصل است، بنابراین تا زمانی که ثبت‌نام نهایی صورت نگیرد، امکان ثبت سفارش کتاب وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: با تسریع در ثبت‌نام، این اطمینان را می‌دهیم که حداکثر ظرف دو هفته پس از ثبت سفارش، کتاب‌های درسی در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد تا با شور و نشاط و آمادگی کامل، شاهد آغاز سال تحصیلی در استان مازندران باشیم.

کد مطلب 1003665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.