به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از المسیره، نیروهای مسلح یمن از سرنگونی یک فروند پهپاد شناسایی مسلح ارتش عربستان در آسمان استان حجه خبر دادند.
بر اساس اعلام منابع یمنی، نیروهای مسلح یمن امروز اعلام کردند: با یاری خداوند موفق شدهاند یک فروند پهپاد شناسایی مسلح از نوع «کاریال» متعلق به عربستان سعودی را هنگام انجام اقدامات خصمانه در آسمان استان حجه سرنگون کنند.
سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد این پهپاد با استفاده از یک سلاح مناسب سرنگون شده است و این عملیات در چارچوب مقابله با فعالیتهای خصمانه در حریم هوایی یمن انجام گرفته است.
وی تأکید کرد: نیروهای مسلح یمن به وظیفه خود برای حفاظت از حریم هوایی این کشور و مقابله با تمام اقدامات خصمانه ادامه میدهند و با توجه به شرایط میدانی، با منابع تهدید برخورد خواهند کرد.
نظر شما