کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات، هشدار جدی درباره کیفیت اینترنت است

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: کارت زرد مجلس را باید یک هشدار جدی و در عین حال یک فرصت برای اصلاح روند موجود دانست؛ انتظار نمایندگان این است که وزارت ارتباطات، ضمن توجه به مطالبات مردم و مجلس، برنامه‌ای روشن و عملیاتی برای بهبود پوشش شبکه و ارتقای کیفیت اینترنت ارائه کند.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، موضوع سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره وضعیت نامطلوب پوشش شبکه تلفن همراه، توسعه‌نیافتگی تلفن ثابت و زیرساخت‌های ارتباطی در روستاها و افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی بررسی شد.

وی با بیان اینکه توضیحات ارائه‌شده از سوی وزیر ارتباطات نتوانست نمایندگان را قانع کند و در نهایت مجلس به وزیر کارت زرد داد، افزود: این موضوع نشان‌دهنده آن است که در حوزه خدمات ارتباطی، همچنان نارسایی‌ها و مطالبات جدی وجود دارد و وزارت ارتباطات باید با جدیت بیشتری نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.


بیشتر بخوانید: مجلس به وزیر ارتباطات بابت گرانی بسته‌های اینترنتی کارت زرد داد


نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز مسئله ارتباطات دیگر یک موضوع تنها خدماتی نیست، بلکه به یکی از زیرساخت‌های اصلی زندگی مردم تبدیل شده است، گفت: کسب‌وکار، آموزش، سلامت، رفاه عمومی و حتی آرامش و امنیت روانی مردم تا حد زیادی به دسترسی پایدار، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه به شبکه‌های ارتباطی وابسته است.

فیاضی خاطرنشان کرد: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی باید در اولویت دولت قرار گیرد. انتظار ما از وزارت ارتباطات این است که در سطح دولت و حاکمیت، برای اختصاص منابع و تأمین اعتبارات مورد نیاز این حوزه، پیگیری و چانه‌زنی جدی‌تری داشته باشد تا بتوان سهم مناسبی از منابع کشور را به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی اختصاص داد.

وی تصریح کرد: در شرایطی که مردم با مشکلات مختلفی در زمینه آنتن‌دهی تلفن همراه، کیفیت اینترنت، دسترسی روستاها به زیرساخت‌های ارتباطی و افزایش هزینه خدمات اینترنتی روبه‌رو هستند، نمی‌توان تنها با مقایسه قیمت اینترنت ایران با بعضی خدمات یا کالاهای دیگر افزایش قیمت‌ها را توجیه کرد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه برای مردم اهمیت دارد، نسبت هزینه خدمات ارتباطی با درآمد و توان اقتصادی خانوار و کیفیت خدمتی است که دریافت می‌کنند.

فیاضی ادامه داد: کارت زرد مجلس را باید یک هشدار جدی و در عین حال یک فرصت برای اصلاح روند موجود دانست؛ انتظار نمایندگان این است که وزارت ارتباطات، ضمن توجه به مطالبات مردم و مجلس، برنامه‌ای روشن و عملیاتی برای بهبود پوشش شبکه، توسعه ارتباطات روستایی، ارتقای کیفیت اینترنت و مدیریت هزینه‌های ارتباطی ارائه کند.

وی خاطرنشان کرد: امروز ارتباطات، زیرساخت زندگی مردم است و تقویت این زیرساخت باید با نگاه ملی و در بالاترین سطح دولت دنبال شود؛ هدف ما نیز از طرح این مسائل، حمایت از حقوق مردم و ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی در سراسر کشور است.

کد مطلب 1002601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.