گلستان می‌تواند به الگوی توسعه نوآوری و کارآفرینی تبدیل شود

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با تأکید بر ظرفیت‌های انسانی و بومی گلستان، گفت: این استان بستری ممتاز برای توسعه نوآوری و کسب‌وکارهای نوین دارد از این رو مؤسسه کار و تامین اجتماعی آمادگی برای حمایت پژوهشی، آموزشی، مشاوره‌ای و شتاب‌دهی از ایده‌ها تا مرحله تجاری‌سازی را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان ابراهیم صادقی‌فر عصر امروز _دوشنبه شانزدهم شهریور_ در رویداد ملی فناوری‌های ورزشی که به میزبانی استان است، با اشاره به تجربه برگزاری رویدادهای مشابه در استان گلستان اظهارکرد: موسسه کار و تامین اجتماعی در سال ۱۳۹۸ نیز با همکاری استان گلستان تجربه ارزشمندی در برگزاری رویدادی مشابه داشت که نشان داد ظرفیت بانوان استان در خلق کسب‌وکارهای نوین، به‌ویژه در زمینه‌های فرهنگی، هنری و فناوری، بسیار بالاست.

وی افزود: مؤسسه کار و تأمین اجتماعی آمادگی دارد مجموعه‌ای از حمایت‌های پژوهشی، آموزشی، مشاوره‌ای و شتاب‌دهی را برای توسعه این رویداد و ایده‌های شکل‌گرفته در آن ارائه کند.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی با بیان اینکه حمایت‌ها نباید صرفاً به مرحله شکل‌گیری ایده محدود شود، بلکه باید مراحل راه‌اندازی و رشد اولیه کسب‌وکارها را نیز دربرگیرد، گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کارآفرینان، تجاری‌سازی محصولات و تبدیل ایده به یک کسب‌وکار پایدار است.

صادقی‌فر با اشاره به ظرفیت‌های استان گلستان گفت: توسعه پایدار در دنیای مدرن محصول هم‌افزایی ساختاری میان دولت، بخش خصوصی، موسسات، اندیشگاه‌ها و مهم‌تر از همه کنشگران زیست‌بوم نوآوری است.

وی افزود: استان گلستان با برخورداری از نیروی انسانی خلاق، موقعیت راهبردی و مزیت‌های بومی، بستر ممتازی برای پیشبرد الگوهای نوین توسعه دارد و می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها، به‌ویژه استان‌هایی با بافت فرهنگی مشابه، تبدیل شود.

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی در پایان با اعلام حمایت موسسه کار و تأمین اجتماعی از نسل جوان و فعالان زیست‌بوم نوآوری استان گفت: این موسسه آمادگی دارد در مسیر توسعه فناوری، اشتغال و نوآوری اجتماعی در کنار فعالان این حوزه باشد.

کد مطلب 1002384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.