به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از خبرگزاری پلیس استان، مجید باقری جامخانه اظهار کرد: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و تجسسی و با بهرهگیری از گشتهای هدفمند و اشراف اطلاعاتی، مأموران کلانتری ۱۲ موفق به شناسایی و دستگیری دو عامل تهیه، حمل و توزیع موادمخدر شدند.
وی افزود: ماموران گشت کلانتری ۱۲ بلوار در حین گشتزنی هدفمند به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی آمل تصریح کرد: ماموران در بازرسی از وسیله نقلیه مقدار دو کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک که به صورت حرفهای در صندوق عقب خودرو و پشت کپسول گاز جداسازی شده بود، کشف کردند.
باقری با تأکید بر ادامه برخورد قاطع با عوامل توزیع مواد خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای طی مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
نظر شما