طوفان گردوخاک اصفهان را فرامی‌گیرد/ بویین میاندشت خنک‌ترین منطقه استان

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان گفت: از روز دوشنبه تا چهارشنبه، شدت وزش باد در سطح استان به ویژه در نواحی غربی و جنوبی افزایش می‌یابد و در ساعات عصر، وزش باد شدید و گاهی طوفان موقت گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، آسمان استان از امروز تا اواخر هفته، صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعد از ظهر و شب، گاهی وزش باد نسبتاً شدید مورد انتظار است.

وی افزود: از روز دوشنبه تا چهارشنبه، شدت وزش باد در سطح استان به ویژه در نواحی غربی و جنوبی افزایش می‌یابد و در ساعات عصر، وزش باد شدید و گاهی طوفان موقت گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان تصریح کرد: دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان تغییرات جزیی خواهد داشت.

معتمدی ادامه داد: بر اساس داده‌های ثبت‌شده ایستگاه‌های هواشناسی استان طی امروز بادرود با دمای ۴۰.۸ درجه سلسیوس گرم‌ترین و بوئین‌میاندشت با دمای ۸.۸ درجه سلسیوس خنک‌ترین ایستگاه استان بوده‌اند.

کد مطلب 1002060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.