هویت ایرانی-اسلامی یکی از مؤلفه‌های مقاومت ملت ایران است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: هویت ایرانی ـ اسلامی یکی از مؤلفه‌های مقاومت ملت ایران است و باید از این هویت پاسداری کنیم که یکی از جلوه‌های آن، زبان، لباس و پوشش ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قادر آشنا امروز _پنجشنبه دوازدهم شهریور_ در گردهمایی فعالان حوزه مد و لباس و رونمایی از پوستر چهاردهمین جشنواره مد و لباس فجر اظهار کرد: خوشحالیم که چهاردهمین جشنواره مد و لباس فجر در اصفهان برگزار می‌شود، چراکه این دیار از فرهنگ و تمدنی کامل برخوردار است و هیچ نقصی در این عرصه ندارد؛ البته برگزاری چنین جشنواره‌هایی در اصفهان حاصل حمایت مسئولان این استان است.

وی افزود: فرهنگ ایرانی، فرهنگ خوش‌پوشی، شیک‌پوشی و کامل‌پوشی است و تمام فعالان عرصه مد و لباس در ترویج این فرهنگ هم‌نظر هستند و برهنگی را برنمی‌تابند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: کشور ایران دارای تمدنی غنی است و آن چیزی که ایران را در مقابل قدرت‌های غربی حفظ کرده، هویت ایرانی-اسلامی است.

آشنا ادامه داد: یکی از مؤلفه‌های مقاومت این ملت، همان هویت ایرانی-اسلامی است و باید از این هویت پاسداری کنیم که یکی از جلوه‌های آن، پوشش است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جدید در دنیا، باید از هویت خود صیانت کنیم و شرایط جدید جهان نباید دلیلی برای کنار گذاشتن هویت ملی و تاریخی باشد؛ از این رو باید زبان، لباس و هویت ایرانی را پاس بداریم.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: یکی از مسائل مهم و اولویت‌دار ما، پوشش ایرانی-اسلامی است و مدیران فرهنگی نیز باید این حوزه را جدی بگیرند و پیگیری کنند؛ در این حوزه تمام آنچه نیاز بود را به کارگروه‌های استانی تفویض اختیار کردیم تا پیگیری‌های لازم تسهیل شود.

آشنا تأکید کرد: با توجه به دغدغه‌های فعالان عرصه مد و لباس، تمام این دغدغه‌ها را دنبال می‌کنیم تا به یک جمع‌بندی در این عرصه برسیم و بتوانیم نگاهی مشترک در حوزه مد و لباس داشته باشیم.

وی گفت: اگر آغاز جشنواره مد و لباس فجر در استان اصفهان به خوبی پیش برود، می‌تواند الگوی نمونه‌ای برای کشور باشد و مهم است در این مسیر از ظرفیت‌های مردمی، بخش خصوصی و نهادهای مدنی بهره‌گیری شود.

کد مطلب 1001210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.