رسیدگی به پرونده‌های فساد در کردستان به‌سرعت انجام شود

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم انتظار دارند پرونده‌های فساد به‌ ویژه پرونده‌های مهمی که در استان تشکیل شده است، با سرعت بیشتری به نتیجه برسد و نتایج رسیدگی‌ها به اطلاع افکار عمومی برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، محمدرسول شیخی‌زاده امروز _سه‌شنبه دهم شهریور_ در آیین تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان کردستان با اشاره به عملکرد دستگاه قضایی استان در سال‌های گذشته اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد دادگستری استان که در گزارش ارائه‌ شده است، کسب رتبه ششم رضایتمندی ارباب‌رجوع است.

وی افزود: اگر به دنبال تحقق عدالت، مبارزه با فساد و جلوگیری از ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت هستیم، باید موضوع رضایتمندی مردم همواره مورد توجه قرار گیرد و این مسئله تنها وظیفه قوه قضائیه نیست، بلکه هر سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه باید آن را به‌صورت جدی دنبال کنند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موفقیت‌های کردستان نتیجه همدلی و وحدت میان مردم و مسئولان است، تصریح کرد: اگر در استان اتفاقات مبارکی رخ می‌دهد و رتبه‌های خوبی در حوزه‌های مختلف کسب می‌کنیم، نتیجه همدلی، همراهی و وحدت میان همه گروه‌های جامعه است و بدون این انسجام، دستیابی به چنین عملکردی امکان‌پذیر نخواهد بود.

شیخی‌زاده خاطرنشان کرد: باید قدر این انسجام، وحدت و همدلی را بدانیم و برای حفظ و تقویت آن تلاش کنیم، چرا که این سرمایه اجتماعی می‌تواند زمینه‌ساز حل بسیاری از مشکلات استان باشد.

وی با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی استان در مبارزه با فساد گفت: در دوران مسئولیت حجت‌الاسلام حسینی، همچنین در دوره مسئولیت جباری به‌عنوان دادستان مرکز استان، شاهد مبارزه جدی با فساد و تشکیل پرونده‌های مهم به‌ویژه در حوزه مسئولان و افراد دارای موقعیت بوده‌ایم و روند رسیدگی به این پرونده‌ها در حال انجام است.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: با این حال انتظار مردم این است که این پرونده‌ها سریع‌تر به نتیجه برسد و نتیجه رسیدگی‌ها نیز به اطلاع مردم و افکار عمومی برسد، چرا که مردم درباره سرنوشت پرونده‌هایی که تشکیل شده، بازداشت‌هایی که صورت گرفته و تحقیقات انجام‌شده سؤال دارند و می‌خواهند بدانند سرانجام این پرونده‌ها چه شده است.

شیخی‌زاده تصریح کرد: مردم در اجتماعات و دیدارهای مختلف از مسئولان درباره سرنوشت پرونده‌های فساد سؤال می‌کنند و انتظار دارند نتیجه نهایی رسیدگی‌ها را بدانند، بنابراین امیدواریم با حضور جباری، روند رسیدگی به این پرونده‌ها با جدیت و در چارچوب قانون دنبال و نتیجه آن به مردم اعلام شود.

وی خاطرنشان کرد: امانت‌دار مردم هستیم و نباید در این امانت خیانت کنیم، در برخی موارد این خیانت به اعتماد عمومی رخ می‌دهد، اما دستگاه قضایی می‌تواند با برخورد قاطع، قانونی و عادلانه با فساد، از تکرار آن جلوگیری و اعتماد مردم را حفظ کند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها، شاهد اقدامات بزرگ و مؤثر در مقابله با فساد در همه ارکان استان کردستان باشیم.

کد مطلب 1000558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.