علی چگینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: در جلسه رسمی و علنی دویستوسیامین شورا، چند لایحه و درخواست شهرداری اراک تصویب شد؛ این مصوبات پس از بررسی در کمیسیون های مربوطه و طرح در صحن شورا، با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.
وی افزود: یکی از مصوبات شورا، صدور مجوز انعقاد قرارداد با شرکت تامین نیروی انسانی برای انجام تنظیف و خدمات ساختمانهای شهرداری مرکز، مناطق و سازمانهای تابعه است و این قرارداد برای مدت ۱۰ ماه به تصویب رسید.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک عنوان کرد: مجوز انعقاد قرارداد برای کاربریسازی چهار دستگاه خودرو عملیاتی آتشنشانی صادر شد که این مصوبه با هدف ارتقای ظرفیت و امکانات حوزه ایمنی و آتشنشانی انجام شده است.
چگینی ادامه داد: در بخش دیگری از مصوبات، درخواست پرداخت جوایز به نفرات برگزیده رویداد کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت نوین شهری نیز مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت.
وی گفت: این اقدام در راستای حمایت از ایدههای نوآورانه و توسعه کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در مدیریت شهری انجام شده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تأمین خودروهای سواری مورد نیاز شهرداری مرکز، مناطق و سازمانهای تابعه را از دیگر مصوبات عنوان و تصریح کرد: قرارداد این بخش برای مدت ۱۲ ماه و با شرکت تعاونی تولید و توزیع کارکنان شهرداری اراک به تصویب رسید.
چگینی از تصویب قرارداد خدمات، تنظیفات و نگهداری هتل شهرداری اراک در شهر تنکابن برای مدت ۹ ماه خبر داد و خاطرنشان کرد : قرارداد پایش، ارزیابی و بازنگری برنامه عملیاتی پنجساله دوم شهرداری اراک در سالهای ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نیز برای مدت ۱۲ ماه به تصویب رسید.
وی عنوان کرد: انجام امور خطکشی معابر، اقدامات ترافیکی و معاینه فنی نیز برای مدت ۱۰ ماه، با سازمان همیاری شهرداریهای استان مرکزی به تصویب اعضای شورا رسید.
نظر شما