ترور سه رزمنده جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری

شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی از ترور و شهادت سه رزمنده خود در کرانه باختری در حمله رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از ترور سه رزمنده خود در عملیات تروریستی بزدلانه رژیم صهیونیستی خبر داد.

شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست، سه رزمنده این گروه مقاومت را در شهر جنین واقع در کرانه باختری ترور کرده است.

در بیانیه سرایاالقدس(گردانهای قدس) آمده است که سه رزمنده ما در عملیات تروریستی بزدلانه رژیم صهیونیستی در شهر جنین به شهادت رسیدند.

بر اساس این بیانیه، این رزمندگان در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزلی در منطقه حرش السعاده شهر جنین ترور و شهید شدند.

شبکه المیادین از شهادت چند فلسطینی در حمله وحشیانه هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در غرب شهر جنین در کرانه باختری اشغالی خبر داد.

منبع: تسنیم

کد مطلب 999587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.