بهره‌برداری و کلنگ‌زنی ۲۶۴ پروژه با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد تومان در ایذه

فرماندار ایذه از افتتاح، بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۶۴ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان همزمان با هفته دولت خبر داد.

گودرز ترکی‌زاده در گفت‌ وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان ضمن تبریک هفته دولت اظهار کرد: در سال گذشته برای تأمین آب شهر ایذه نزدیک به ۱۳ تانکر در سطح شهر فعالیت می‌کردند و علاوه بر آن، آبرسانی سیار به برخی مناطق نیز انجام می‌شد.

وی افزود: با حمایت استاندار خوزستان، پیگیری‌های مستمر نماینده مردم و همراهی سازمان آب و برق و آبفای استان، اقدامات مؤثری برای کاهش تنش آبی در شهر و روستاهای ایذه انجام شده و امروز شاهد نتیجه بخشی از این تلاش‌ها هستیم.

فرماندار ایذه با قدردانی از مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان و مجموعه آبفا گفت: در قالب این اقدامات، چندین حلقه چاه جدید تجهیز و چاه‌های قدیمی نیز وارد مدار شده‌اند و این پروژه‌ها نقش مهمی در جبران کسری آب شرب شهر ایذه داشته‌اند. همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیر آبفا و مجموعه اجرایی شهرستان برای پیگیری مسائل حوزه آب قدردانی می‌کنم.

ترکی‌زاده با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در ایذه ادامه داد: به مناسبت هفته دولت، ۲۶۴ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان در حال افتتاح، بهره‌برداری یا کلنگ‌زنی است که بخشی از این طرح‌ها در حوزه آب و زیرساخت‌های مرتبط با تأمین آب شرب قرار دارد.

وی عنوان کرد: یکی از پروژه‌های مهم، بهره‌برداری از چاه‌های گِم یک است که با اعتباری حدود ۴۰۰ میلیارد تومان و با همکاری سازمان آب و برق خوزستان و شرکت آب و فاضلاب استان، از طریق تجهیز چاه‌های جدید و وارد مدار کردن چاه‌های قدیمی اجرا شده است.

فرماندار ایذه خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، تنش آبی در بسیاری از نقاط شهری که سال گذشته با مشکلات جدی مواجه بودند، برطرف یا به میزان قابل توجهی کاهش یافته است؛ البته برای حل پایدار مشکل آب، اجرای طرح‌های اضطراری تأمین آب و همچنین طرح فدک با جدیت در حال پیگیری است.

ترکی‌زاده با اشاره به اهمیت طرح فدک گفت: اجرای این پروژه می‌تواند علاوه بر تأمین آب شرب بخش گسترده‌ای از منطقه، زمینه‌ساز رونق و شکوفایی اقتصادی، ایجاد اشتغال و بهبود شرایط اجتماعی در حوزه منگشت باشد و امیدواریم با تکمیل این طرح، رضایتمندی مردم بیش از پیش محقق شود.

کد مطلب 999478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.