قطر: وزیر خارجه در دیدار با عراقچی بر حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو تاکید کرد

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای اعلام کرد که نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور در دیدار با سید عباس عراقچی بر اهمیت تداوم تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو تاکید کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه وزارت خارجه قطر، در این بیانیه آمده است که محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران با یکدیگر دیدار و تلاش‌های انجام شده برای کاهش تنش‌ها و فراهم کردن شرایط برای گفت وگو را بررسی کرده‌اند.

این بیانیه می افزاید که آل ثانی و عراقچی در این نشست درباره طرح ایجاد کریدور موقت کشتیرانی در تنگه هرمز گفت وگو کرده‌اند.

بنا بر این بیانیه، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در این نشست بر ضرورت احترام به حاکمیت کشورهای همسایه و آزادی کشتیرانی تاکید کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که آل ثانی همچنین بر اهمیت تداوم تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو تاکید کرده است.

بنا بر این بیانیه، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران از قطر به خاطر تلاش برای کاهش تنش‌ها و کمک به گفت وگو و مذاکره تقدیر کرده است.

شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه دولت قطر ظهر امروز _پنجشنبه پنجم شهریور_ با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌ وگو کرد.

کد مطلب 999350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.