بیش از ۲ هزار پروژه نیمه‌تمام مازندران به سرانجام رسید

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: از مجموع دو هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام استان، بیش از دو هزار و ۱۰۰ پروژه با رویکرد مدیریت ارشد استان در اولویت‌بندی و تکمیل طرح‌های بر زمین‌مانده، به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدابراهیم تولایی امشب_چهارشنبه چهارم شهریور_در تجمع مردمی شهرستان آمل با اشاره به فلسفه نام‌گذاری هفته دولت اظهار کرد: این هفته فرصتی برای بازخوانی مفهوم خدمتگزاری در نظام اسلامی و یادآوری سیره شهیدانی همچون رجایی، باهنر و آیت‌الله رئیسی است.

وی افزود: مسئولیت در نظام اسلامی به معنای ریاست بر مردم نیست، بلکه فرصتی برای خدمت به جامعه است و مدیران باید خود را خادم مردم بدانند؛ چراکه مردم ولی‌نعمت مسئولان هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به سابقه ایثارگری مردم استان و شهرستان آمل تصریح کرد: مردم مازندران و خصوصا آمل در دوران دفاع مقدس و حوادث تاریخی این شهرستان، هزینه‌های سنگینی برای حفظ کشور و نظام پرداخت کرده‌اند و امروز خدمت به چنین مردمی یک افتخار و مسئولیت بزرگ است.

تولایی ادامه داد: مسئولیت زمانی معنا پیدا می‌کند که خروجی آن در زندگی مردم قابل مشاهده باشد و اگر مدیریت صرفاً به شعار، وعده و اقدامات نمایشی محدود شود، نمی‌توان انتظار داشت اثر ماندگاری از دوران مسئولیت باقی بماند.

وی با اشاره به سیاست مدیریت استان در حوزه عمرانی مطرح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی، فاصله گرفتن از پروژه‌محوری صرف و تمرکز بر طرح‌هایی است که سال‌ها به دلیل مشکلات مختلف متوقف مانده‌اند.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: در ابتدای این مسیر، حدود دو هزار و ۷۰۰ طرح نیمه‌تمام در استان شناسایی شد که برخی از آن‌ها بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف بودند، اما با تغییر رویکرد و تمرکز بر تکمیل طرح‌های موجود، بیش از دو هزار و ۱۰۰ پروژه به نتیجه رسیده و وارد مرحله بهره‌برداری شده است.

تولایی با تأکید بر ضرورت همراهی مردم و مسئولان برای عبور از چالش‌های توسعه‌ای استان اظهار داشت: تجربه نشان داده است که هیچ برنامه‌ای بدون همدلی و همراهی اجتماعی به نتیجه نمی‌رسد و نخستین گام برای موفقیت، ایجاد همدلی میان مردم و مسئولان است.

وی افزود: همدلی به معنای یکسان بودن دیدگاه‌ها نیست، بلکه به معنای داشتن هدف مشترک و حرکت در مسیر حل مسائل جامعه است و در کنار آن، همراهی و انسجام می‌تواند ظرفیت‌های موجود را برای پیشرفت فعال کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به جایگاه مردم در نظام مدیریتی کشور گفت: مردم نیازمند مدیرانی هستند که در میدان عمل حضور داشته باشند و نتیجه اقدامات خود را به جامعه ارائه کنند؛ بنابراین باید فرهنگ خدمت بی‌منت و مسئولیت‌پذیری در همه سطوح مدیریتی تقویت شود.

تولایی با تاکید بر ضرورت حفظ انسجام اجتماعی و حرکت در مسیر سیاست‌های کلان نظام خاطرنشان کرد: با تقویت وفاق، همدلی و همراهی میان مردم و مسئولان می‌توان مسیر توسعه استان را با قدرت بیشتری دنبال کرد.

کد مطلب 999230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.