وقوع آسیب‌های اجتماعی و معضلات در کهگیلویه و بویراحمد ناشی از توزیع ناعادلانه منابع است

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: وقوع برخی از آسیب‌های اجتماعی در استان ناشی از توزیع ناعادلانه منابع و امکانات است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد بهرامی شامگاه_چهارشنبه، چهارم شهریور_ در شورای برنامه‌ریزی استان، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: دولت چهاردهم در زمان جنگ و در دوران پس از جنگ پای کار بوده و تمام تلاش خود را برای تأمین نیازهای مردم بکار گرفته و در این زمینه نیز با تمام محدودیت‌ها، خوب عمل کرده‌است.

وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد دارای پیشینه تاریخی، فرهنگ، منابع آب، نفت‌ و گاز، جنگل و مرتع و مهم‌تر از همه ظرفیت گردشگری است و در یک کلام این استان با غنی بودن در منابع مختلف در محرومیت به‌سر می‌برد.

نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: منابع این استان از لحاظ تاثیرگذاری در توسعه کشور در رتبه یک تا پنج قرار دارد، این در حالی‌است که استان در شاخص‌های توسعه در ردیف‌های آخر قرار دارد.

وی با بیان اینکه پتانسیل‌های این استان باید با تصمیم مناسب در سطح کلان در مسیر توسعه قرار بگیرد، تصریح کرد: وقوع آسیب‌های اجتماعی و جان باختن ما در جاده‌ها بر اثر تصادفات ناشی از توزیع ناعادلانه امکانات و منابع است.

بهرامی خاطرنشان کرد: در سطح کلان باید تصمیم‌گیری‌ها متناسب با نیازها باشد و توزیع منابع و امکانات براساس تصمیم‌گیری درست توزیع شود.

وی خطاب به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، افزود: شرکت‌های تحت مدیریت وزارت کار در جذب جوانان استان ما اعلام می‌کنند که شما غیربومی هستید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حوزه کشت، صنعت و گردشگری نیاز داریم که از ظرفیت مجموعه‌های وزارت کار استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: یکی از مصوبات سفر ریاست‌جمهوری استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ و تامین اعتبار از طریق بانک رفاه جهت اجرای سامانه انتقال آب سد تنگ‌سرخ بود، سدی که اجرای آن برای استان ما و فارس در تأمین آب موثر است.

بهرامی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۰ زمینی در بهترین نقطه شهر یاسوج جهت سرمایه‌گذاری به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شد، زمینی که امروز از ارزش افزوده بالایی برخوردار است و نه تنها دردی از مردم دوا نکرده است، بلکه به یک چالش در شهر تبدیل شده، انتظار داریم که این زمین هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

کد مطلب 999206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.