خدمت‌رسانی عمرانی دولت در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی شایسته تقدیر است

نماینده‌ ولی‌فقیه در کاشان با اشاره به تداوم توطئه‌ها و فشارهای همه‌جانبه دشمن برای تضعیف اقتصاد کشور، خدمات‌رسانی و اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق روستایی در اوج تحریم‌ها و جنگ اقتصادی را نماد کارآمدی و خدمت‌گزاری نظام اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت الاسلام سید سعید حسینی امروز _چهارشنبه چهارم شهریور_ در آئین افتتاح پروژه های جوشقان مرکزی اظهار کرد: خدمت‌رسانی عمرانی دولت در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به تداوم توطئه‌ها و فشارهای همه‌جانبه دشمن برای تضعیف اقتصاد کشور، خدمات‌رسانی و اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق روستایی در اوج تحریم‌ها و جنگ اقتصادی را نماد کارآمدی و خدمت‌گزاری نظام اسلامی دانست.

نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان عنوان کرد: حضور مسئولان در مناطق روستایی با هدف خدمت‌رسانی بی‌واسطه و چشاندن طعم شیرین خدمات دولت جمهوری اسلامی به کام مردم شریف و ولایت‌مدار این خطه صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام حسینی با تبیین ابعاد جنگ اقتصادی و نقشه‌های شوم استکبار جهانی تصریح کرد: آمریکا و دشمنان انقلاب اسلامی تمام ابزارهای خود از جمله تحریم‌های نفتی، مسدودسازی کانال‌های مالی و بازگشت ارز و تلاش برای محاصره‌های دریایی را به کار بسته‌اند تا اقتصاد کشور را در تنگنا قرار دهند؛ هدف غایی آن‌ها از این فشارها، جدا کردن مردم از آرمان‌ها و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی است.

وی عنوان کرد: باید از تلاش‌ها و پیگیری‌های مجدانه مسئولان در سطوح ملی، استانی و شهرستانی قدردانی کرد که با وجود همه تضییقات و شرایط سخت جنگ اقتصادی، اجازه ندادند چرخ سازندگی متوقف شود و با اجرای طرح‌های عمرانی زیربنایی در مناطق محروم و روستاها، امیدآفرینی کرده و توطئه‌های دشمنان خبیث را ناکام گذاشتند.

کد مطلب 999019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.