وزیر صمت از واحد صنعتی آسیب‌دیده در استان اصفهان بازدید کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت همزمان با دومین روز هفته دولت، از شرکت فرتاک قالب آریا، از واحدهای صنعتی آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم، بازدید کرد.

به گزارش  خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سید محمد اتابک در این بازدید از نزدیک در جریان میزان خسارات وارده، روند بازسازی و بازگشت مجموعه به چرخه تولید قرار گرفت و مسائل و نیازهای این واحد برای جبران خسارت و تداوم فعالیت مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر صمت در این بازدید بر ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده، تسریع در فرآیند جبران خسارت و فراهم‌کردن زمینه بازگشت هرچه سریع‌تر ظرفیت‌های آسیب‌دیده به مدار تولید تأکید کرد.

بازدید از واحدهای صنعتی آسیب‌دیده و بررسی میدانی روند احیا و بازگشت آنها به چرخه تولید، از محورهای برنامه سفر وزیر صمت به استان اصفهان در هفته دولت است؛ رویکردی که با هدف صیانت از ظرفیت‌های تولید، حفظ اشتغال و تقویت بنیان‌های صنعتی کشور دنبال می‌شود.

کد مطلب 998828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.