ترویج وحدت اسلامی، میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب است

استاندار کردستان با تأکید بر نقش رهبر شهید انقلاب در تقویت وحدت امت اسلامی گفت: وحدت اسلامی راهبرد همیشگی نظام و از برکات انقلاب اسلامی است و این رویکرد زمینه‌ساز تقویت انسجام ملی و همبستگی در جامعه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرش زره‌تن‌لهونی امروز _سه‌شنبه سوم شهریور_ در همایش بین‌المللی وحدت اسلامی با عنوان «میراث ماندگار امام شهید (ره) و آینده امت اسلامی» که با حضور میهمانان و علمای شیعه و سنی از داخل و خارج کشور در سنندج برگزار شد، انسجام و همبستگی اجتماعی را از ارکان دین مبین اسلام دانست و اظهار کرد: وحدت و انسجام در جوامع اسلامی همواره منشأ پایداری و استحکام اجتماعی بوده و زمینه‌ساز عزت و پیشرفت جوامع اسلامی است.

وی با تأکید بر نقش پیامبر اکرم (ص) در ایجاد و تقویت وحدت امت اسلامی افزود: در استان کردستان و استان‌های همجوار، وحدت و هم‌زیستی میان شیعه و سنی در طول تاریخ بر پایه آموزه‌های قرآن کریم و سنت پیامبر اکرم (ص) وجود داشته است و همچنان تداوم دارد.

استاندار کردستان با بیان اینکه حفظ وحدت و انسجام ملی وظیفه همگانی است، گفت: این همدلی و وحدت از گذشته تا امروز در جامعه وجود داشته است. علمای شیعه و سنی نیز همواره در این مسیر گام برداشته‌اند و از مروجان وحدت و همبستگی در جامعه بوده‌اند.

لهونی با اشاره به اینکه وحدت پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جامعه تثبیت و تحکیم شد، ادامه داد: نام‌گذاری هفته وحدت با تدبیر بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، فرصت ارزشمندی برای تقویت ارتباط و همدلی میان پیروان مذاهب اسلامی فراهم کرد و طی سال‌های گذشته شاهد برگزاری نشست‌ها و گردهمایی‌های متعدد میان علمای شیعه و سنی بوده‌ایم.

وی با اشاره به سفر تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی به استان کردستان در سال ۱۳۸۸، تصریح کرد: این سفر نقش مهمی در تحکیم و تقویت وحدت اسلامی در استان داشت و این رویکرد همچنان تداوم یافته است.

استاندار کردستان تأکید کرد: راه و آرمان رهبر شهید انقلاب در زمینه تقویت وحدت امت اسلامی و تحکیم انسجام ملی، در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره ادامه خواهد داشت.

کد مطلب 998696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.