استخر دانش‌آموزی زنجان پس از ۱۵ سال به بهره‌برداری رسید

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: استخر دانش‌آموزی شهر زنجان که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شده بود و بیش از ۱۵ سال در انتظار تکمیل قرار داشت، در دولت چهاردهم تکمیل شد و هم‌زمان با دومین روز هفته دولت با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، ذبیح‌الله تاراسی امروز _سه‌شنبه سوم شهریور_ در آیین افتتاح استخر دانش‌آموزی زنجان اظهار کرد: بهره‌برداری از این مجموعه ورزشی نشان‌دهنده توجه دولت چهاردهم و تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تربیت چندساحتی دانش‌آموزان است.

وی افزود: فعالیت‌های زیستی و بدنی یکی از ابعاد مهم مورد تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و توسعه فضاهای ورزشی نقش مهمی در تحقق تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: با راه‌اندازی استخر دانش‌آموزی، دانش‌آموزان استان می‌توانند از این ظرفیت برای فعالیت‌های ورزشی و بدنی استفاده کنند و این مجموعه می‌تواند در ارتقای سلامت جسمی و روحی و تربیت همه‌جانبه آنان مؤثر باشد.

تاراسی با اشاره به برنامه استان برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی دانش‌آموزی گفت: در دولت چهاردهم مقرر شده است ۳۸ پروژه ورزشی در استان زنجان به بهره‌برداری برسد که ۱۱ پروژه در هفته دولت آماده افتتاح شده است و سایر طرح‌ها نیز در هفته تربیت‌بدنی و روزهای پس از آن افتتاح خواهد شد.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این ۳۸ پروژه، سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزی استان زنجان از ۰.۲۸ متر مربع به ۰.۵۱ متر مربع افزایش می‌یابد که این موضوع گام مهمی در توسعه زیرساخت‌های ورزشی دانش‌آموزان استان محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با قدردانی از استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمایندگان استان همواره کنار آموزش و پرورش بوده‌اند و برای حرکت سریع‌تر مجموعه تعلیم و تربیت به سمت اهداف تعیین‌شده، این مجموعه را یاری و همراهی می‌کنند.

وی از نگاه ویژه معاونت سلامت و تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش به توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان‌ها قدردانی کرد و گفت: طی چند سال اخیر با کمک مسئولان وزارت آموزش و پرورش، معاونت تربیت‌بدنی و سلامت و همراهی مسئولان استان، اتفاقات خوبی در حوزه ورزش دانش‌آموزی رقم خورده است.

تاراسی افزود: آثار و ثمرات این اقدامات سال‌های آینده در میان دانش‌آموزان و فرهنگیان استان بیشتر نمایان خواهد شد و توسعه فضاهای ورزشی می‌تواند زمینه مشارکت بیشتر دانش‌آموزان در فعالیت‌های بدنی و افزایش نشاط و سلامت آنان را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: استخر دانش‌آموزی استان زنجان در زمینی به مساحت حدود ۲۰۰۰ متر مربع از سال ۱۳۹۰ وارد مرحله اجرا شده بود و تکمیل آن پس از سال‌ها انتظار، اکنون در دولت چهاردهم محقق شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به هم‌زمانی افتتاح این پروژه با هفته دولت گفت: بهره‌برداری از استخر دانش‌آموزی را باید در کنار مجموعه طرح‌هایی دید که با هدف توسعه فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی در استان اجرا می‌شود و تلاش مجموعه آموزش و پرورش این است که دانش‌آموزان در کنار آموزش علمی، از امکانات مناسب برای رشد جسمی، اجتماعی و تربیتی نیز برخوردار باشند.

تاراسی تأکید کرد: توسعه فضاهای ورزشی دانش‌آموزی تنها ساخت یک مجموعه ورزشی نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای سلامت و آینده دانش‌آموزان است و افزایش سرانه ورزشی استان می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای تحرک، نشاط و فعالیت‌های گروهی دانش‌آموزان ایجاد کند.

وی گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، روند توسعه زیرساخت‌های ورزشی دانش‌آموزی در استان ادامه خواهد داشت و افتتاح پروژه‌های جدید در هفته دولت و هفته تربیت‌بدنی، ظرفیت آموزش و پرورش زنجان را در این حوزه افزایش خواهد داد.

کد مطلب 998634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.