شورای شهر مشهد همچنان در بن‌بست اختلاف

اختلافات داخلی شورای اسلامی شهر مشهد که پیش از این یک ماه صحن علنی را به تعطیلی کشانده بود، اکنون با بی‌نتیجه ماندن ۲ نشست پیاپی برای برگزاری انتخابات هیئت رئیسه، وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ به‌ نحوی که غیبت اعضا مانع تشکیل جلسه و اجرای ابلاغ بالادستی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، دامنه اختلاف در شورای اسلامی شهر مشهد بر سر برگزاری انتخابات هیئت رئیسه، به عدم تمکین شورا از ابلاغ بالادستی رسید.

در پی تعطیلی یک ماهه جلسه علنی شورای شهر مشهد به دلیل اختلاف داخلی، استانداری و فرماندار مشهد به موضوع ورود کردند و طبق ابلاغیه بالادستی مقرر شده بود دیروز، ۳۱ مردادماه جلسه و انتخابات هیئت رئیسه برگزار شود که به دلیل غیبت پنج عضو این نشست رسمیت نیافت.

پس از لغو جلسه دیروز، مقرر شد جلسه فوق‌العاده شورای شهر ساعت ۱۷ امروز اول شهریورماه با حضور فرماندار مشهد و اعضا برگزار شود؛ اما باز هم آتش اختلاف این نشست را نیز به تعطیلی کشاند و تعداد اعضای حاضر به دلیل غیبت ۶ عضو به حد نصاب نرسید.

در پی این اقدام اعضای شورا، فرماندار مشهد از ارسال گزارش عملکرد شورا به استانداری و تعیین تکلیف موضوع از مسیر قانونی خبر داد.

سید حسن حسینی، فرماندار مشهد که دیروز و امروز در جلسه شورای شهر حضور یافت به خبرنگاران گفت: گزارشی از اقدامات شورای شهر تهیه و به استانداری منعکس می‌شود.

وی افزود: منتظر تعیین تکلیف از سوی استانداری و عمل طبق قانون هستیم.

فرماندار مشهد ادامه داد: البته رایزنی با اعضای شورا برای حل این اختلافات قبل از اقدام قانونی نیز ادامه دارد.

«حمید ضمیری، فاطمه سلیمی، خلیل موحدی، حسن کریمدادی، ایمان فرهمندی و حسن موحدیان» غایبان جلسه علنی ساعت ۱۷ امروز بودند.

ساعت ۱۶ امروز نیز قرار بود جلسه غیرعلنی بین اعضا برای حل اختلاف برگزار شود که در آن نشست حسن موحدیان، رییس شورای شهر مشهد حضور یافت، اما به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا در ساعت ۱۶:۴۰ دقیقه شورا را ترک کرد و در جلسه علنی حضور نیافت.

کد مطلب 998268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.